ΠΑΡΑΠΟΛΙΤΙΚΑ 90.1 FM

Βλάχος: «Η Ελλάδα ξέρει τι θέλει» (video)

Βλάχος: «Η Ελλάδα ξέρει τι θέλει» (video)
Τετάρτη, 4 Αυγούστου 2021 - 12:29

Ακόμη μία τεράστια επιτυχία, για την Εθνική Πόλο Ανδρών, του Θοδωρή Βλάχου. Νίκη επί του Μαυροβουνίου με 10-4 και πρόκριση στην 4άδα του Ολυμπιακού Τουρνουά, με φόντο το μετάλλιο. Ο Θοδωρής Βλάχος τόνισε ότι η άμυνα έφερε τη νίκη και μίλησε για τη μεγάλη πρόκριση.

«Η άμυνα δίνει νίκες, πρωταθλήματα και προκρίσεις. Μεγάλες νίκες κάναμε στον όμιλο αλλά ήταν απλά νίκες. Μας έφεραν βέβαια στην πρώτη θέση και ίσως αντιμετωπίσαμε έναν από τους πιο βατούς αντιπάλους από την τετράδα του άλλου ομίλου.

Ένα γκολ δεχθήκαμε στο πρώτο ημίχρονο. Τους κόπηκαν τα πόδια. Μετά ήταν μεγάλος ο προβληματισμός και ο εκνευρισμός και για αυτό ήρθαν και οι αποβολές.

Μεγάλη πρόκριση δεν είμαστε ικανοποιημένοι μόνο με αυτό. Είμαστε σε καλό φεγγάρι. Ώριμη είναι η Εθνική ομάδα, ξέρει τι θέλει μέσα στο νερό.

Βήμα- βήμα προχωράμε. Παιχνίδι με παιχνίδι. Σκεφτόμασταν μόνο το νοκ άουτ αγώνα και τετράδα που σου δίνει την ευκαιρία για να εκπληρώσεις το όνειρο. Το όνειρό μας είναι ένα μετάλλιο. Θα αφήσουμε την ψυχή μας και την καρδιά μας εδώ», ήταν τα λόγια του Θοδωρή Βλάχου.

Διαβάστε επίσης

Θρύλος λαμπρός την οδηγεί! (videos)

Θρύλος λαμπρός την οδηγεί! (videos)

Η Ελλάδα του Θοδωρή Βλάχου και των «ερυθρόλευκων» αστέρων, ομάδα Πόλο Ανδρών, νίκησε 10-4 το Μαυροβούνιο και πήγε στους «4» των Ολυμπιακών Αγώνων!