Ντουντούκα
Ξεκίνησε η αντεπίθεση!
ΠΑΡΑΠΟΛΙΤΙΚΑ 90.1 FM

Φουντούλης: «Τιμή μου που είμαι αρχηγός αυτής της ομάδας» (video)

Φουντούλης: «Τιμή μου που είμαι αρχηγός αυτής της ομάδας» (video)
Τετάρτη, 4 Αυγούστου 2021 - 13:14

Η Ελλάδα έδειξε ξανά, από τι είναι φτιαγμένη. Στο πόλο Ανδρών πήρε μια παλικαρίσια πρόκριση, επί του Μαυροβουνίου, η οποία τη φέρνει στα ημιτελικά του Ολυμπιακού Τουρνουά. Για τη μεγάλη πρόκριση στην 4άδα του Ολυμπιακού τουρνουά μίλησε και ο αρχηγός και άσος του Ολυμπιακού, Γιάννης Φουντούλης.

«Η πορεία μας έχει δείξει τι ποιότητα έχει αυτή η ομάδα. Αφήσαμε πίσω μας τι έγινε στον πρώτο γύρο και τα ματς του ομίλου. Είπαμε πως εδώ δεν συγχωρούνται τα λάθη. Είχαμε θέληση και πίστη για να πάρουμε την πρόκριση. Ιστορική πρόκριση αλλά πως να σταματήσουμε να ονειρευόμαστε. Είμαστε δύο παιχνίδια μακριά από το όνειρό μας.

Στο ημίχρονο είχαμε δεχθεί μόλις ένα γκολ. Στην άμυνα ήμασταν εξαιρετικοί. Είχαμε συγκέντρωση και μετά το 5-1, 6-1 καταλάβαμε πως απλά κρατάμε την πρόκριση στα χέρια μας.

Μπορεί να η τελευταία μου διοργάνωση. Κανείς δεν ξέρει. Είπα στην κόρη μου πως θα πάω στο Τόκιο και θα προσπαθήσω να το καλύτερο για εκείνη αν και πάντα συμβιβάζεται με τα λιγότερα. Να κάνω το όνειρό μου πραγματικότητα. Έχουμε δύο παιχνίδια μπροστά μας ή ένα για να πάρουμε το μετάλλιο.

Τιμή μου που είμαι αρχηγός αυτής της Εθνικής ομάδας», είπε χαρακτηριστικά.

Διαβάστε επίσης

Θρύλος λαμπρός την οδηγεί! (videos)

Θρύλος λαμπρός την οδηγεί! (videos)

Η Ελλάδα του Θοδωρή Βλάχου και των «ερυθρόλευκων» αστέρων, ομάδα Πόλο Ανδρών, νίκησε 10-4 το Μαυροβούνιο και πήγε στους «4» των Ολυμπιακών Αγώνων!