Ντουντούκα
Θρύλε των γηπέδων, Ολυμπιακέ!

Μεγάλη η συμβολή του Ολυμπιακού στην τεράστια επιτυχία της Εθνικής (video)

Μεγάλη η συμβολή του Ολυμπιακού στην τεράστια επιτυχία της Εθνικής (video)
Παρασκευή, 6 Αυγούστου 2021 - 16:59

Δεν χωράει αμφιβολία πως η επιτυχία της Εθνικής Ελλάδας Πόλο Ανδρών στους Ολυμπιακούς Αγώνες είναι τεράστια. Και μόνο η πρόκριση στον τελικό είναι η μεγαλύτερη επιτυχία στην ιστορία. Εξασφάλισε Ολυμπιακό μετάλλιο και φουλάρει για το χρυσό, με τις ευχές όλων των Ελλήνων. Και με την τεράστια συμβολή του Ολυμπιακού.

Οι αλήθειες να λέγονται και να γράφονται. Η συμβολή του Ολυμπιακού στην ιστορικότερη επιτυχία της Ελλάδας, είναι δεδομένα πολύ μεγάλη. Συνολικά, τα μέλη της αποστολής της γαλανόλευκης που είτε παίζουν/ανήκουν, είτε έπαιξαν/ανήκαν στον Ολυμπιακό, είναι 12+1! Και τα ενεργά μέλη είναι περισσότερα από τα μισά του ρόστερ!

Στον Ολυμπιακό ανήκουν ο Μουρίκης, ο Γενηδουνιάς, ο Ζερδεβάς, ο Δερβίσης, συν τον Φουντούλη και τον Κολόμβο που επέστρεψαν φέτος. Αν βάλουμε και τον προπονητή, Θοδωρή Βλάχο, ο οποίος έχει απογειώσει τον Ολυμπιακό και έχει απογειώσει και την Εθνική μας ομάδας, μας κάνουν 7 μέλη στο σύνολο.

Περιμένετε, όμως, δεν τελειώσαμε. Ο Καπότσης, ο Σκουμπάκης και ο Αργυρόπουλος, μέχρι και φέτος έπαιζαν στον Ολυμπιακό, αλλά από τη νέα σεζόν θα αγωνίζονται με άλλο σκουφάκι, οι δύο πρώτοι στη Βουλιαγμένη, ο Αργυρόπουλος στη Γιουγκ της Κροατίας.

Ούτε τώρα έχουμε τελειώσει. Από τον Ολυμπιακό έχει περάσει και έχει διαπρέψει και ο Βλαχόπουλος, ο οποίος τα τελευταία χρόνια παίζει στο εξωτερικό, αλλά και ο Γαλανίδης. Αν σε όλους αυτούς προσθέσουμε και τον Κραβαρίτη, βοηθό του Βλάχου στην Εθνική και ο οποίος έχει περάσει και εκείνος από τον Ολυμπιακό, τότε το «ερυθρόλευκο» παζλ της γαλανόλευκης, ολοκληρώνεται.

Καταλαβαίνει, λοιπόν, κανείς, πόσο σημαντική είναι η συμβολή του Ολυμπιακού στην επιτυχία της Εθνικής Ελλάδας στους Ολυμπιακούς Αγώνες του Τόκιο. Ο Ολυμπιακός στηρίζει τους Έλληνες αθλητές και το έχει δείξει όλα αυτά τα χρόνια. Δεν είναι τυχαίο, άλλωστε, πως ο Θρύλος, με βάση τον ελληνικό κορμό, έχει καθιερωθεί στην ελίτ του ευρωπαϊκού Πόλο και έχει συμμετάσχει σε τρεις τελικούς Champions League τα τελευταία χρόνια.

Τίποτα δεν είναι τυχαίο. Ο Ολυμπιακός στηρίζει τους Έλληνες αθλητές και τους κάνει πρωταθλητές και να στέκονται στο κορυφαίο επίπεδο. Με ποιότητα, πάθος και ψυχή. Στοιχεία που έφεραν την Εθνική Ελλάδας στον τελικό των Ολυμπιακών Αγώνων και να διεκδικεί το χρυσό μετάλλιο.

Αντί επιλόγου, αφήνουμε αυτό: Και πού να είχε ο Ολυμπιακός δικό του Κολυμβητήριο...

Διαβάστε επίσης