Ντουντούκα
Θρύλε των γηπέδων, Ολυμπιακέ!

Ελλαδάρα, γράψε ιστορία!

Ελλαδάρα, γράψε ιστορία!
Κυριακή, 8 Αυγούστου 2021 - 09:18

Έγραψε ιστορία με την πρόκρισή της στον τελικό των Ολυμπιακών Αγώνων. Θέλει να γράψει ιστορία και με το χρυσό μετάλλιο, για να ολοκληρώσει μία ονειρική παρουσία στο Τόκιο. Η Εθνική Ελλάδας Πόλο Ανδρών αντιμετωπίζει τη Σερβία (10:30, ΕΡΤ3) στον τελικό των Ολυμπιακών Αγώνων και στοχεύει στο χρυσό μετάλλιο, έχοντας ήδη εξασφαλίσει το ασημένιο.

Η Ελλάδα είναι η μοναδική αήττητη ομάδα στο Τόκιο, έχοντας νίκες στον όμιλο με Ουγγαρία, ΗΠΑ, Ιαπωνία και Νότιο Αφρική και ισοπαλία με την Ιταλία, ενώ στα προημιτελικά νίκησε 10-4 το Μαυροβούνιο και στα ημιτελικά 9-6 την πανίσχυρη Σερβία.

Πανίσχυρη, όμως, είναι και η υπερδύναμη Σερβία που έχασε στον όμιλο από Ισπανία και Κροατία, αλλά στα νοκ άουτ απέκλεισε την Ιταλία και την Ισπανία και δίνει το «παρών» στον τελικό για δεύτερη συνεχόμενη διοργάνωση. Μία Σερβία που έχει αστέρι τον «ερυθρόλευκο» πλέον Φίλιπ Φιλίποβιτς.

Η Ελλάδα δεν έχει κερδίσει ποτέ τη Σερβία σε Ολυμπιακούς Αγώνες, Παγκόσμιο και Ευρωπαϊκό πρωτάθλημα και θέλει να το κάνει τώρα, γράφοντας ιστορία με χρυσά γράμματα!

Πάμε γερά, Ελλαδάρα!

Διαβάστε επίσης