Ντουντούκα
Θρύλε των γηπέδων, Ολυμπιακέ!

Ξεκάθαρος ο Βλάχος για τη συνέχειά του στην Εθνική

Ξεκάθαρος ο Βλάχος για τη συνέχειά του στην Εθνική
Κυριακή, 8 Αυγούστου 2021 - 21:02

Το ασημένιο μετάλλιο κατέκτησε η Εθνική ομάδα πόλο ανδρών στο Τόκιο και τους Ολυμπιακούς Αγώνες. Μία τεράστια επιτυχία για την Ελλάδα, ενώ μετά από την επιτυχία αυτή είναι ανοιχτό το θέμα της συνεργασίας του Θοδωρή Βλάχου με την Εθνική.

Ο προπονητής του αντιπροσωπευτικού μας συγκροτήματος και του Ολυμπιακού, Θοδωρής Βλάχος, έκανε δήλωση στην ιστοσελίδα gazzetta.gr και ήταν ξεκάθαρος αναφορικά με το θέμα αυτό, τονίζοντας:

«Εδώ και πολύ καιρό είναι γνωστό ότι συνεχίζω στον Ολυμπιακό και τη νέα χρονιά. Είναι κάτι που το γνώριζε και ο πρόεδρος της ΚOE ο κ. Γιαννοπουλος όταν με κάλεσε στις 11 Ιουνίου να μιλήσουμε για την συνεργασία μας.

Δεν μπήκα ποτέ στο δίλημμα να επιλέξω ανάμεσα σε Εθνική ομαδα ή Ολυμπιακό γιατί τη δεδομένη στιγμή που με κάλεσε ήταν πολύ αργά να επιλέξω και να αφήσω τον Ολυμπιακό όπου παρεμπιπτόντως είχα κάνει και τον αγωνιστικό σχεδιασμό για την επόμενη χρονιά.

Συγκεκριμένη πρόταση δεν μου έχει γίνει και αφήσαμε το θέμα για να το συζητήσουμε μετά το Τόκιο.

Ενώ ακόμη πανηγυρίζουμε τη μεγάλη επιτυχία που πετύχαμε στους Ολυμπιακούς Αγώνες θέλω να είμαι ξεκάθαρος για τις προθέσεις μου στο θέμα αυτό.

Είμαι πρόθυμος να συνεχίσω στην εθνική ομάδα και να συζητήσω μια τιμητική πρόταση συνεργασίας. Είναι τιμή για μένα η εθνική ομάδα.

Είναι θέμα της διοίκησης της ομοσπονδιας να αποφασίσει αν θέλει να συνεχίσει μαζί μου, ενώ παραμένω στον Ολυμπιακό ή να επιλέξει κάποιον άλλο προπονητή.

Ό,τι και να επιλέξει, η εθνική ομάδα έχει τις βάσεις και την προοπτική να συνεχίσει τις επιτυχίες είτε είμαι εγώ στο τιμόνι της είτε κάποιος ξένος καταξιωμένος προπονητής».

Διαβάστε επίσης