Ντουντούκα
Θρύλε των γηπέδων, Ολυμπιακέ!

Το είπε ένας από τους κορυφαίους και ακόμα να το καταλάβετε

Το είπε ένας από τους κορυφαίους και ακόμα να το καταλάβετε
Δευτέρα, 9 Αυγούστου 2021 - 22:54

Τα τελευταία 24ωρα το θέμα που κυριαρχεί όχι μόνο στα θέματα του πόλο, αλλά γενικά σε αυτά του αθλητισμού, είναι η παραμονή ή μη του Θοδωρή Βλάχου στην Εθνική ομάδα. Μία Εθνική η οποία κατέκτησε το ασημένιο μετάλλιο στους Ολυμπιακούς αγώνες. Ένα μετάλλιο που έκανε όλη την Ελλάδα περήφανη.

Ο πρόεδρος της ΚΟΕ, Κυριάκος Γιαννόπουλος, πριν τις εκλογές είχε ως θέμα ότι δεν θα επιτρέπει ο Ομοσπονδιακός προπονητής να είναι και σε σύλλογο. Φυσικά αυτό ήταν συγκεκριμένα για τον Θοδωρή Βλάχο. Ο προπονητής του Ολυμπιακού και της Ελλάδας, έδειξε για μία ακόμη φορά πως είναι μέσα στη λίστα των κορυφαίων προπονητών του κόσμου!

Έχει καταφέρει τόσα με τους «ερυθρόλευκους», αλλά και την εθνική Ελλάδας, κατακτώντας τώρα και Ολυμπιακό μετάλλιο.

Ένα μετάλλιο το οποίο ήρθε μετά από δύο νίκες επί της Ουγγαρίας. Εκ των κορυφαίων ομάδων του κόσμου. Στην Ουγγαρία αρχηγός είναι ένας από τους κορυφαίους αθλητές πόλο στον κόσμο, ο Ντένες Βάργκα. Αυτός ο μεγάλος αθλητής σε δήλωσή του ανέλυσε μέσα σε δύο λόγια γιατί η Ελλάδα ήταν καλύτερη από τους Ούγγρους:

«Το μυστικό των Ελλήνων και αυτό που σίγουρα βοηθάει είναι ότι οι περισσότεροι παίκτες προέρχονται από έναν σύλλογο (σ. τον Ολυμπιακό) με τον ίδιο προπονητή (σ. τον Θοδωρή Βλάχο) και παρόλο που ήλπιζα ότι αυτό θα μπορούσε να προκαλέσει πλήξη δεν ισχύει. Είναι συνδεδεμένοι μεταξύ τους».

Μία δήλωση η οποία κανονικά θα έπρεπε να τους ανοίξει τα μάτια, αλλά μάταια. Πρέπει να εξυπηρετήσουν τα συμφέροντα κάποιων, αυτών που τους στήριξαν προεκλογικά. Και ας γνωρίζουν και οι ίδιοι, πλέον αρκετά καλά μετά τους Ολυμπιακούς αγώνες, πως είναι λάθος αυτό που θέλουν να συνεχίσουν να κάνουν.

Διαβάστε επίσης