Ντουντούκα
Παραμένει ψηλά ο Θρύλος!
ΠΑΡΑΠΟΛΙΤΙΚΑ 90.1 FM

Βλάχος: «Όνειρο το μετάλλιο» (video)

Βλάχος: «Όνειρο το μετάλλιο» (video)
Τετάρτη, 11 Αυγούστου 2021 - 15:31

Για το ασημένιο μετάλλιο στο Τόκιο μίλησε ο Θοδωρής Βλάχος μετά την επιστροφή της Εθνικής Πόλο Ανδρών στην Ελλάδα. «Μας ξέρανε πολύ λίγοι Έλληνες. Τώρα μας ξέρουν πολλοί περισσότεροι, δεν είμαστε μπάσκετ ούτε ποδόσφαιρο. Είναι μεγάλο πράγμα να έρχεται κάποιος και να σου λέει μπράβο αγόρι μου συγχαρητήρια.

Είναι όνειρο να καταφέρουμε ένα τόσο μεγάλο εγχείρημα. Να πάρουμε ένα μετάλλιο σε Ολυμπιακούς αγώνες. Νομίζω τα τελευταία χρόνια υπάρχει συνέπεια, η ομάδα αυτή είναι από τις καλύτερες στον κόσμο. Τα παιδιά το άξιζαν, είμαστε όλοι πολύ υπερήφανοι.

Πριν πάμε στο Τόκιο θέλαμε να πάμε βήμα βήμα για να χαρούμε τους αγώνες, ήρθε όμως η μια νίκη μετά την άλλη και έτσι... τρώγοντας άνοιξε η όρεξη μας. Είχα την αίσθηση ότι αυτή την φορά θα τα καταφέρναμε να πάρουμε μετάλλιο, ήταν η τέταρτη απόπειρά μας να φτάσουμε στον τελικό μιας μεγάλης διοργάνωσης και ο Θεός μας έδωσε την χαρά να συμβεί αυτό σε μια Ολυμπιάδα.

Ήταν απίστευτο. Νιώσαμε ότι ο κόσμος μας είδε και πανηγύρισε μαζί μας. Που να φανταστούμε όμως ότι θα γυρίσουμε πίσω και θα έχουμε τόσα άτομα να μας περιμένουν», δήλωσε ο προπονητής της Εθνικής Ελλάδας και του Ολυμπιακού.

Διαβάστε επίσης