Ντουντούκα
Κυνηγάμε όλους τους στόχους μας!
ΠΑΡΑΠΟΛΙΤΙΚΑ 90.1 FM

Αβραμίδου: «Ευχαριστώ την ομάδα της καρδιάς μου. Τι υπέροχο ταξίδι ήταν αυτό»

Αβραμίδου: «Ευχαριστώ την ομάδα της καρδιάς μου. Τι υπέροχο ταξίδι ήταν αυτό»
Κυριακή, 29 Αυγούστου 2021 - 18:16

Ένα ιδιαίτερα συγκινητικό μήνυμα έστειλε η Άλκηστη Αβραμίδου, ανακοινώνοντας την απόφασή της να αποσυρθεί από τις πισίνες. Μάλιστα, ευχαρίστησε τον Ολυμπιακό, τον Πρόεδρο, τον κόσμο του, τον Χάρη Παυλίδη και τις συμπαίκτριές της. «Ήρθε η ώρα να πω Αντίο. Μετά από 14 χρόνια στον Ολυμπιακό και πάνω από 15 χρόνια στην Εθνική Ελλάδος, κι αφού εκπλήρωσα όλα τα όνειρα και τους στόχους μου ως αθλήτρια, πήρα την απόφαση να αποσυρθώ από τις πισίνες, που για χρόνια ήταν το σπίτι μου.

Είναι πολύ δύσκολο να εκφράσω με λέξεις όλα αυτά που αισθάνομαι ύστερα από την απόφαση μου να αποχωρήσω από τον πρωταθλητισμό και τον Ολυμπιακό, την ομάδα της καρδιάς μου, την ομάδα που έγινε οικογένειά μου και τώρα τα αποχωρίζομαι και τα αποχαιρετώ.

Την απόφαση αυτή την πήρα από την αρχή της χρονιάς, ύστερα από δύο πολύ δύσκολες σεζόν.

Σήμερα κλείνει ο κύκλος αυτός με τον καλύτερο τρόπο, την κατάκτηση treble!

Ένα μεγάλο ευχαριστώ σε όλες τις συμπαίκτριες που είχα δίπλα μου, καθ’ όλη τη διάρκεια της πορείας μου, τόσο στην Εθνική όσο και στον Ολυμπιακό, με τις οποίες μοιράστηκα κάθε εμπειρία, κάθε χαρά και λύπη. Χωρίς εσάς δε θα είχα καταφέρει τίποτα. Μου μάθατε όλες από κάτι.

Οφείλω ένα τεράστιο ευχαριστώ στον Ολυμπιακό και στους ανθρώπους του, από τον Πρόεδρο μέχρι τους αγαπημένους μου φιλάθλους!!! Είστε όλοι μέσα στην καρδιά μου.
Θα ήθελα να ευχαριστήσω όλους τους προπονητές μου, ειδικότερα δε έναν από τους καλύτερους προπονητές του κόσμου, αυτόν που με ανέδειξε και πορευτήκαμε μαζί 16 ολόκληρα χρόνια. Μια ζωή μαζί! Σ’ ευχαριστώ Χάρη Παυλίδη!

Τέλος, ευχαριστώ την οικογένειά μου, τους φίλους μου και τον άνθρωπό μου που ήταν πάντα δίπλα μου και με στήριζαν με όλη τους την καρδιά, σε όλη την αθλητική μου πορεία.

Τι υπέροχο ταξίδι ήταν αυτό...

Υ.Γ. Εύχομαι η επόμενη γενιά να κολυμπάει στο νέο κολυμβητήριο του Ολυμπιακού το οποίο θα ανταποκρίνεται στις διακρίσεις που έφερε το άθλημα στην χώρα και που τόσο προσδοκούσα από το ξεκίνημα της καριέρας μου».

Διαβάστε επίσης