Ντουντούκα
Θρύλε των γηπέδων, Ολυμπιακέ!

Παυλίδης: «Είναι μια πρόκληση το back to back»

Παυλίδης: «Είναι μια πρόκληση το back to back»
Δευτέρα, 30 Αυγούστου 2021 - 21:24

Για την έναρξη της νέας σεζόν και τους στόχους της ομάδας Πόλο Γυναικών του Ολυμπιακού μίλησε ο Χάρης Παυλίδης, τονίζοντας ότι είναι πρόκληση του back to back για το Ευρωπαϊκό. Αναφέρθηκε, φυσικά, και στην αποχώρηση της Άλκηστης Αβραμίδου και της Χριστίνας Τσουκαλά. «Φέτος έχουμε δυο μεγάλες απώλειες που θα μας στοιχίσουν και αγωνιστικά και εξωαγωνιστικά, την Άλκηστη και τη Χριστίνα. Είναι δυο παίκτριες τις οποίες δεν είναι εύκολο να αναπληρώσεις, ούτε υπάρχουν ανάλογες παίκτριες για να τις αναπληρώσουμε αλλά είναι κάτι που το ξέραμε από πέρσι. Μας είχαν προϊδεάσει τα κορίτσια ότι πιθανόν θα ήταν η τελευταία τους χρονιά.

Στο μεταγραφικό κομμάτι, φέραμε την Έλενα Ξενάκη, η οποία είναι μια παίκτρια που θα μας ανεβάσει επίπεδο και θα μας βοηθήσει πάρα πολύ και έχουμε δυο ξένες που θα έρθουν αργότερα. Γενικά θα αργήσουμε να ξεκινήσουμε όλοι μαζί προπόνηση γιατί υπάρχει το παγκόσμιο πρωτάθλημα Νέων Γυναικών στο οποίο θα λείπουν 5-6 αθλήτριές μας αλλά είμαστε αισιόδοξοι.

Έχουμε ένα βασικό κορμό και αν συνεχίσουμε να έχουμε τη χημεία που είχαμε κρατώντας κάποιες ισορροπίες, είμαι αισιόδοξος ότι μπορούμε να καταφέρουμε, αν όχι το ίδιο που πετύχαμε πέρσι, να διεκδικήσουμε και πάλι όλα τα κύπελλα σε όλες τις διοργανώσεις. Αναμφίβολα ο πήχης είναι πολύ ψηλά. Ξεκινάς και οι απαιτήσεις είναι πολύ μεγάλες. Έχουμε μπροστά μας ένα Σούπερ Καπ Ευρώπης σε δυο μήνες περίπου, ένα κύπελλο Ευρώπης το οποίο είμαστε οι πρωταθλητές και πρέπει τουλάχιστον να φτάσουμε στο Φάιναλ Φορ για να έχουμε τη δυνατότητα να το ξανακερδίσουμε, κάτι το οποίο δεν έχουμε ξανακάνει και είναι μια πρόκληση αυτό. Να κάνουμε το back to back στις κατακτήσεις του Πρωταθλήματος Ευρώπης.

Εγώ είμαι αισιόδοξος όσον αφορά το αγωνιστικό κομμάτι. Οι αθλήτριες που έχουμε είναι πάρα πολύ καλές, αυτές που ήρθαν θα μας βοηθήσουν και ξαναλέω το πιο σημαντικό κομμάτι είναι να είμαστε υγιείς. Να μην έχουμε προβλήματα με τον Covid και με τραυματισμούς και να κρατήσουμε πάλι τη χημεία και τις ισορροπίες που είχαμε πέρσι», ήταν τα λόγια του προπονητή του τμήματος Πόλο Γυναικών του Θρύλου.

Διαβάστε επίσης