ΠΑΡΑΠΟΛΙΤΙΚΑ 90.1 FM

Αυτοί είναι οι αντίπαλοι του Θρύλου στο LEN Champions League! (photos)

Αυτοί είναι οι αντίπαλοι του Θρύλου στο LEN Champions League! (photos)
Παρασκευή, 3 Σεπτεμβρίου 2021 - 14:49

Ο Θρύλος ρίχνεται ξανά στη «μάχη» της Ευρώπης και σήμερα (3/9) έμαθε τους αντιπάλους του, στο πρώτο γκρουπ της διοργάνωσης! Πραγματοποιήθηκε σήμερα η κλήρωση των ομίλων του LEN Champions League, στις εγκαταστάσεις της Ιταλικής Ομοσπονδίας Κολύμβησης, στην Όστια της Ρώμης.

Ο Ολυμπιακός θα συμμετέχει στο πρώτο γκρουπ της διοργάνωσης μαζί με τις Μπαρτσελονέτα (Ισπανία), Φερεντσβάρος (Ουγγαρία), Νόβι Μπέογκραντ (Σερβία), Ραντνίτσκι Κραγκούγιεβατς (Σερβία), Δυναμό Τιφλίδας (Γεωργία) και ακόμα δύο ομάδες που θα προκύψουν από την προκριματική φάση που διεξάγεται τις επόμενες ημέρες.

Στην πρεμιέρα της διοργάνωσης στις 26 ή 27 Οκτωβρίου, ο Θρύλος θα αντιμετωπίσει την Δυναμό Τιφλίδας στον Πειραιά, ενώ την δεύτερη αγωνιστική στις 9 ή 10 Νοεμβρίου, θα ταξιδέψει στο Βελιγράδι για να τεθεί αντιμέτωπος με τη Νόβι Μπέογκραντ. Η φάση των ομίλων θα ολοκληρωθεί στις 14-15 Ιουνίου με τη διεξαγωγή της 14ης αγωνιστικής και το Final 8 θα πραγματοποιηθεί στο Βελιγράδι το διάστημα 30 Ιουνίου με 2 Ιουλίου.

Η Χριστίνα Τσιλιγκίρη, πρώην Γενική Γραμματέας του Ολυμπιακού και Σύμβουλος της LEN, έδωσε το παρών ως επίσημη καλεσμένη, στη διαδικασία της κλήρωσης, ενώ τον Ολυμπιακός εκπροσώπησε ο Σταύρος Ζαζάνης.

Δείτε παρακάτω φωτογραφίες, από την κλήρωση:

Διαβάστε επίσης