Ντουντούκα
Και τώρα ο ΠΑΟΚ!
ΠΑΡΑΠΟΛΙΤΙΚΑ 90.1 FM

Κολυμβητήριο στο ΣΕΦ με εγγυητή τον Βαγγέλη Μαρινάκη!

Κολυμβητήριο στο ΣΕΦ με εγγυητή τον Βαγγέλη Μαρινάκη!
Παρασκευή, 24 Σεπτεμβρίου 2021 - 12:32

Ένα τεράστιο βήμα προς τη λύση ενός χρόνιου προβλήματος, της έλλειψης ΔΙΚΟΥ ΤΟΥ κολυμβητηρίου, κάνει σήμερα ο ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ ΣΦΠ! Ο μεγαλύτερος πολυαθλητικός Σύλλογος της χώρας, πανευρωπαϊκά και παγκόσμια γνωστός, λύνει ένα μεγάλο και χρόνιο θέμα, το που θα μπορούσε να κάνει το δικό του σπίτι, για τις ομάδες πόλο Ανδρών και Γυναικών, αλλά και για τις Ακαδημίες του! Ο Θρύλος του ελληνικού αθλητισμού ανακηρύχθηκε ανάδοχος, για να μισθώσει και να κατασκευάσει του «Κέντρο Υδάτινου Αθλητισμού» στο ΣΕΦ! Ένα υπερσύγχρονο κολυμβητήριο με δύο πισίνες Ολυμπιακών διαστάσεων και δύο βοηθητικές δεξαμενές, οι οποίες θα χρησιμοποιούνται για να μεγαλώσουν μέσα σε αυτές οι επόμενες γενιές πρωταθλητών του «ερυθρόλευκου» και ελληνικού πόλο!

Η παρουσία Μαρινάκη αποτελεί εγγύηση για να συμβεί αυτό! Ο Πρόεδρος της ΠΑΕ Ολυμπιακός έχει σταθεί αρωγός στην τεράστια προσπάθεια που κάνει ο Μιχάλης Κουντούρης στον Ερασιτέχνη. Δίπλα ο ένας στον άλλο, σε όλα! Για το καλό του Συλλόγου! Ο Ολυμπιακός έχει 7 ευρωπαϊκά, 3 στους Άνδρες και 4 στις Γυναίκες. Το πόλο που είναι εθνικό σπορ, έχει 2 Ολυμπιακά μετάλλια σε Άνδρες και Γυναίκες, δεν μπορεί να βλέπει τον αυτοκράτορα του αθλήματος, σε επίπεδο Ελλάδας και σε επίπεδο Ευρώπης, να μην έχει το δικό του κολυμβητήριο! Και αυτό, πλέον, αλλάζει! Το όνειρο γίνεται… πράξη! Ο Ολυμπιακός, το μόνο που είχε να… ζηλέψει από τους μεγάλους Συλλόγους της Ευρώπης, σε επίπεδο πόλο, ήταν αυτό, η έλλειψη κολυμβητηρίου. Όμως η Διοίκηση του Ερασιτέχνη κινήθηκε χωρίς τυμπανοκορουσίες, με μεθοδικότητα και κατάφερε να επιλύσει ένα χρόνιο πρόβλημα των ομάδων Πόλο. Πάντα με την στήριξη του Βαγγέλη Μαρινάκη. Πάντα με γνώμονα το τώρα και το αύριο του Συλλόγου! Άλλωστε, ο ίδιος ο Βαγγέλης Μαρινιάκης είχε εξαγγείλει κολυμβητήριο σύγχρονο στον Πειραιά και αυτό γίνεται πράξη…

Αναλυτικά η ανακοίνωση του ΟΣΦΠ:

Ο Ολυμπιακός Σ.Φ.Π ανακηρύχθηκε ανάδοχος για την εκμίσθωση και κατασκευή Κέντρου Υδάτινου Αθλητισμού στο Στάδιο Ειρήνης και Φιλίας. Σύμφωνα με τους όρους του διαγωνισμού θα δημιουργηθεί υπερσύγχρονο κολυμβητήριο με δυο πισίνες Ολυμπιακών διαστάσεων και δυο βοηθητικές δεξαμενές για την χρήση από τις Ακαδημίες καθώς και υποστηρικτικοί χώροι.

Η διαγωνιστική διαδικασία έγινε για πρώτη φορά με καινοτόμο και απόλυτα διαφανή και αυστηρό τρόπο, που ξεκίνησε αρχικά με πρόσκληση γενικού επενδυτικού ενδιαφέροντος και ακολούθησε ο διαγωνισμός με συγκεκριμένες προδιαγραφές προκειμένου να βρεθεί ο ανάδοχος.

Ο ανάδοχος είναι ο Ολυμπιακός Σύνδεσμος Φιλάθλων Πειραιώς, ο οποίος και κατέθεσε πληρέστατο φάκελο!

Ξαναλέμε… Μιλάμε για μια ιστορική ημέρα… Μιλάμε για μία ημέρα η οποία γράφεται στην ιστορία… Και θα μνημονεύεται στις επόμενες γενιές… Και στην αιωνιότητα…

Διαβάστε επίσης