Ντουντούκα
Και τώρα ο ΠΑΟΚ!
ΠΑΡΑΠΟΛΙΤΙΚΑ 90.1 FM

Τσιλιγκίρη: «Σπουδαία μέρα για τον υδάτινο αθλητισμό»

Τσιλιγκίρη: «Σπουδαία μέρα για τον υδάτινο αθλητισμό»
Παρασκευή, 24 Σεπτεμβρίου 2021 - 14:11

Ο Ολυμπιακός προχωρά για να αποκτήσει το δικό του κολυμβητήριο στο ΣΕΦ. Μία υπέροχη συγκυρία, για όλο τον Σύλλογο και την οικογένεια του Θρύλου…

Η πρόεδρος του ΣΕΦ, κυρία Χριστίνα Τσιλιγκίρη με ανάρτησή της στα social media, έκανε λόγο για μία σπουδαία μέρα για τον υδάτινο αθλητισμό. Αναφέρει χαρακτηριστικά: «Σπουδαία μέρα για τον υδάτινο αθλητισμό. Το Σ.Ε.Φ. αρωγός στην ανάπτυξη και την πρόοδο του Πειραιά #ToSEFAllazei”. Στην ανακοίνωση της επίσης, αναδημοσιεύει την κατάσταση του Σταδίου Ειρήνης και Φιλίας με την οποία ανακοινώνει την έγκριση της διενέργειας διαγωνισμού για την κατασκευή και την εκμίσθωση του Κέντρου Υδάτινου Αθλητισμού και Πολιτισμού (ΚΥΔΑΠ) στον περιβάλλοντα χώρο του ΣΕΦ και την κατακύρωση του διαγωνισμού στον “ΟΛΥΜΠΙΑΚΟ ΣΥΝΔΕΣΜΟ ΦΙΛΑΘΛΩΝ ΠΕΙΡΑΙΩΣ - ΟΣΦΠ».

Μία σπουδαία μέρα για τον υδάτινο αθλητισμό, όπως ανέφερε η κα Χριστίνα Τσιλιγκίρη. Μια τεράστια μέρα για έναν εκ των μεγαλύτερων πολυαθλητικών συλλόγων του πλανήτη θα μπορούσε να πει κάποιος. Είμαστε έτοιμοι να πανηγυρίσουμε ακόμη μεγαλύτερες ερυθρόλευκες επιτυχίες στο νέο στολίδι του Πειραιά.

Χ.Δ.

Διαβάστε επίσης