Ντουντούκα
Θρύλε των γηπέδων, Ολυμπιακέ!

Μέσα στο Ποσειδώνιο αρχίζει η νέα σεζόν των τίτλων

Μέσα στο Ποσειδώνιο αρχίζει η νέα σεζόν των τίτλων
Παρασκευή, 1 Οκτωβρίου 2021 - 16:19

Ο Ολυμπιακός ταξιδεύει στη Θεσσαλονίκη, με απουσίες, για να ξεκινήσει με το δεξί τις υποχρεώσεις του στο πρωτάθλημα της Α1 Υδατοσφαίρισης Ανδρών απέναντι στον ΠΑΟΚ. Ο ΘΡΥΛΟΣ, ο οποίος χτίζει επιτέλους το δικό του γήπεδο-στολίδι, έχει ενισχυθεί με εντυπωσιακές προσθήκες παικτών οι οποίοι ανεβάζουν την ομάδα επίπεδο και την καθιστούν ένα από τα φαβορί για ευρωπαϊκή διάκριση.

Η σεζόν ξεκινάει με πρωτάθλημα και με στόχο την κατάκτηση του 10ου σερί τίτλου και 36ου συνολικά. Μια σεζόν η οποία αναμένεται να είναι απόλυτα επιτυχημένη για τον ΘΡΥΛΟ, ο οποίος στοχεύει στο πολυπόθητο τρεμπλ. Ο Ολυμπιακός, με την επιστροφή του από την Θεσσαλονίκη ξεκινά την κοινή του προετοιμασία με τη Μαρσέιγ, από το πρωί της Τρίτης (5/10) έως και την Πέμπτη (7/10), με κοινές προπονήσεις και φιλικά προπονητικού χαρακτήρα.

Η αποστολή που θα ταξιδέψει στην Θεσσαλονίκη για να «πνίξει» τον ΠΑΟΚ, είναι η εξής:
Μανώλης Ζερδεβάς, Αχιλλέας Γραμματικός, Τζούρο Ράντοβιτς, Γιάννης Φουντούλης, Κωνσταντίνος Γούβης, Γιώργος Δερβίσης, Άντρο Μπούσλιε, Κώστας Μουρίκης, Θανάσης Χρυσοσπάθης, Γιάννης Σύρμας, Νίκος Γκίλλας, Κωνσταντίνος Μαθιόπουλος.

Διαβάστε επίσης