Ντουντούκα
Θρύλε των γηπέδων, Ολυμπιακέ!

Πανεύκολα το 3/3 ο Ολυμπιακός

Πανεύκολα το 3/3 ο Ολυμπιακός
Σάββατο, 16 Οκτωβρίου 2021 - 18:51

Μία πολύ εύκολη νίκη με 17-3 επί του ΑΝΟΓ, στη Γλυφάδα, πήρε ο Ολυμπιακός και έκανε το 3/3 στο πρωτάθλημα της Α1 Πόλο Ανδρών. Η ομάδα του Θοδωρή Βλάχου επιβεβαίωσε την ανωτερότητά της και έφτασε με χαρακτηριστική άνεση στην τελική επικράτηση, έχοντας ως όπλο την άμυνα, αφού δέχθηκε μόλις τρία τέρματα σε όλη τη διάρκεια το αγώνα.

Μάλιστα, το παιχνίδι επί της ουσίας τελείωσε από το πρώτο οκτάλεπτο, με τον Θρύλο να προηγείται με 6-0!

Το ντεμπούτο του έκανε ο Μάρκο Μπίγιατς, ο οποίος επελέγη από τον Θοδωρή Βλάχο μαζί με τον Τζούρο Ράντοβιτς, ενώ δεν αγωνίστηκαν οι Φίλιπ Φιλίποβιτς και Άντρο Μπούσλιε.

Πλέον, ο Ολυμπιακός στρέφει την προσοχή του στην κοινή προετοιμασία με την Προ Ρέκο την οποία θα φιλοξενήσει στον Πειραιά για την ερχόμενη εβδομάδα.

Tα οκτάλεπτα: 0-6, 2-3, 1-3, 0-5

ΑΝΟ ΓΛΥΦΑΔΑΣ: Κουρούβανης, Τζελάτης, Μαυρωτάς, Πούρος, Χατζηκυριακάκης 1, Δουρίδας, Γιαννόπουλος, Παπαποστόλου, Παπαγεωργίου, Φωτόπουλος, Φωτεινάκης, Μιγιούσκοβιτς 1, Ηλιόπουλος, Μπελέσης 1, Γαλάνης

ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ (Θοδωρής Βλάχος):Μπίγιατς, Γραμματικός 1, Ράντοβιτς 2, Γενηδουνιάς 2, Φουντούλης 1, Γούβης, Δερβίσης, Μουρίκης 2, Κολόμβος 1, Χρυσοσπάθης 1, Σύρμας, Γκίλλας 4, Μαθιόπουλος

Διαβάστε επίσης