Ντουντούκα
Θρύλε των γηπέδων, Ολυμπιακέ!

Πόλο Ανδρών: Πάμε γερά για τη δεύτερη ευρωπαϊκή νίκη! (photo)

Πόλο Ανδρών: Πάμε γερά για τη δεύτερη ευρωπαϊκή νίκη! (photo)
Τρίτη, 9 Νοεμβρίου 2021 - 15:24

Ώρα… Νόβι Μπέογκραντ για τον ΑΥΤΟΚΡΑΤΟΡΑ του ελληνικού και ευρωπαϊκού Πόλο! Πρώτο σπριντ στη Σερβία, στις 20:45 (ΕΡΤ3)! Μετά την πρώτη νίκη, στον όμιλο του LEN Champions League, απέναντι στη Ντιναμό Τιφλίδας, ο Ολυμπιακός βρίσκει απέναντί του την ομάδα του Βελιγραδίου, στην οποία θέλει επίσης να δείξει ότι φέτος είναι για ΜΕΓΑΛΑ πράγματα!

Οι Πειραιώτες θέλουν να συνεχίσουν νικηφόρα και να πανηγυρίσουν το «δύο στα δύο» στην κορυφαία ευρωπαϊκη διασυλλογική διοργάνωση, απέναντι στη διοργανώτρια του Final-8 και ιδιαίτερη ενισχυμένη Νόβι Μπέογκραντ. Στο Βελιγράδι δεν βρίσκεται με την «ερυθρόλευκη» αποστολή ο Γιώργος Δερβίσης, ο οποίος θα εκτίσει τη 2η αγωνιστική της ποινής του, αλλά και ο Γιάννης Σύρμας.

Την αποστολή του Ολυμπιακού αποτελούν οι: Μάρκο Μπίγιατς, Αχιλλέας Γραμματικός, Τζούρο Ράντοβιτς, Ντίνος Γενηδουνιάς, Γιάννης Φουντούλης, Κωνσταντίνος Γούβης, Νίκος Γκίλλας, Άντρο Μπούσλιε, Κώστας Μουρίκης, Φίλιπ Φιλίποβιτς, Θανάσης Χρυσοσπάθης, Χριστόδουλος Κολόμβος, Μανώλης Ζερδεβάς, Κωνσταντίνος Μαθιόπουλος.

Διαβάστε επίσης