Ντουντούκα
Κωδικός: ΤΟΥΜΠΑ! Πάμε να τελειώνουμε με δαύτους...
ΠΑΡΑΠΟΛΙΤΙΚΑ 90.1 FM

Πόλο Ανδρών: Όταν ανακοίνωνε τις «βόμβες», σε αυτό στόχευε!

Πόλο Ανδρών: Όταν ανακοίνωνε τις «βόμβες», σε αυτό στόχευε!
Τετάρτη, 10 Νοεμβρίου 2021 - 11:47

Το περασμένο καλοκαίρι ο Ολυμπιακός έβαλε στόχο να κατακτήσει ξανά την κορυφή της Ευρώπης, στο Πόλο Ανδρών… Όταν ανακοίνωνε τις «βόμβες», τη μία μετά την άλλη, σε αυτό στόχευε! Και είναι σαφές ότι η δημιουργία αυτής της dream team, την οποία απολαύσαμε και το βράδυ της Τρίτης, να περνάει… πάνω από τη Νόβι Μπέογκραντ, μέσα στο Βελιγράδι, έγινε με μοναδικό στόχο το να διεκδικήσει ο Ολυμπιακός τον τίτλο…

Ταβάνι δεν έχει αυτή η ομάδα. Το δείχνει σε κάθε ματς. Στην Ελλάδα κάνει… πλάκα. ΟΚ το επίπεδο είναι άλλο. Φιλότιμες οι ομάδες εντός των συνόρων, κάποιες στέκονται καλύτερα, άλλες όχι. Αλλά στην Ευρώπη, εκεί όπου το πόλο είναι στα καλύτερά του, ο Ολυμπιακός πάει με στόχο να βάλει τους πάντες από κάτω! Να καταφέρει να κερδίσει, εις δυνατόν, σε όλες τις πισίνες, στις οποίες θα παίξει, ανά την Ευρώπη, κατά τη διαδρομή του προς την κατάκτηση του τροπαίου.

Η Διοίκηση του Ερασιτέχνη, ο Μιχάλης Κουντούρης, με την αδιάκοπη στήριξη του Βαγγέλη Μαρινάκη, συνεχίζει να γιγαντώνει τον Σύλλογο. Σε αυτό το πλαίσιο έγκειται και η προσπάθεια που κάνει, στο Πόλο Ανδρών. Όταν, μόλις πριν από ελάχιστους μήνες, ο Θρύλος ανακοίνωνε τη μία μεταγραφική «βόμβα», πίσω από την άλλη, στόχευε στο να ζήσουμε όλοι πολλά βράδια, σαν το χθεσινό. Νίκες σαν τη χθεσινή! Με την ομάδα να κάνει… επίδειξη δύναμης!

Διαβάστε επίσης

ΤΡΟΜΑΞΕ η Ευρώπη!

ΤΡΟΜΑΞΕ η Ευρώπη!

Η νίκη του Ολυμπιακού επί της Νόβι στο Βελιγράδι, είναι κάτι πολύ περισσότερο από αυτό…