Ντουντούκα
Θρύλε των γηπέδων, Ολυμπιακέ!

Κωμωδία ΚΟΕ! Δεν μεταδίδει ΑΕΚ-Ολυμπιακός στο Πόλο, αλλά Φάληρο-Άρης!

Κωμωδία ΚΟΕ! Δεν μεταδίδει ΑΕΚ-Ολυμπιακός στο Πόλο, αλλά Φάληρο-Άρης!
Πέμπτη, 11 Νοεμβρίου 2021 - 14:23

Άλλο ένα… θαύμα της ΚΟΕ, στο ελληνικό Πόλο και την υπόθεση «μεταδόσεις» αγώνων! Δεν μεταδίδει ΑΕΚ-Ολυμπιακός στο Πόλο, αλλά Φάληρο-Άρης!

Είχαν διαφανεί προσφάτως οι… προθέσεις επάνω στο θέμα, με το Βουλιαγμένη-Ολυμπιακός που δεν είδαμε ποτέ! Ο κ. Γιαννόπουλος έχει γνώση; Άραγε γνωρίζει για το πως λαμβάνονται οι αποφάσεις, από τους υφισταμένους του, για το ποια ματς θα προβάλλονται και με ποια κριτήρια γίνονται αυτές οι επιλογές;

Πρώτη αγωνιστική της Α1 Πόλο Γυναικών και το πρωτάθλημα αρχίζει με… Βουλιαγμένη-Ολυμπιακός! Περιμένει όλη η φίλαθλη Ελλάδα, που γουστάρει να απολαύσει πόλο, ότι θα δει τις ΠΡΩΤΑΘΛΗΤΡΙΕΣ ΕΥΡΩΠΗΣ και ΠΡΩΤΑΘΛΗΤΡΙΕΣ ΕΛΛΑΔΑΣ (τρεμπλούχες, για την ακρίβεια) να παίζουν με την παραδοσιακή φιναλίστ του πρωταθλήματος. Δύο παραδοσιακές δυνάμεις του ελληνικού γυναικείου Πόλο. Αλλά, όχι… Στην ΚΟΕ επέλεξαν να δείξουν Εθνικός-Γλυφάδα. Ενδιαφέρον ματς, δεν λέμε, αλλά όταν στο πρόγραμμα έχει ντέρμπι στον Λαιμό, ΠΩΣ ΕΙΝΑΙ ΔΥΝΑΤΟΝ να μη μεταδίδεται ΑΥΤΟ το ματς; Η ΚΟΕ επέλεξε να μην το δείξει…

Όπως και τώρα επιλέγει να μη δείξει το πιο εμπορικό ΑΕΚ-Ολυμπιακός (η διαφορά δυναμικότητας είναι προφανής και προδιαγράφεται άνετη νίκη του Θρύλου, αλλά έτερον, εκάτερον…) και να προβάλει το Φάληρο-Άρης; Ξαναρωτάμε; Ο κ. Γιαννόπουλος γνωρίζει τι και πως; Γνωρίζει, ας πούμε, ότι ΘΑ ΕΙΝΑΙ ΣΥΝΕΡΓΕΙΟ στο κολυμβητήριο της Ηλιούπολης, για να δείξει στις 9μιση την ίδια μέρα το ΑΕΚ-Ηλυσιακός στις Γυναίκες; Αλλά το ΑΕΚ-Ολυμπιακός… δεν.

Αναρωτιόμαστε με ποια κριτήρια επιλέγεται να ΜΗΝ προβάλλονται ματς του ΘΡΥΛΟΥ! Μην τυχόν και βγουν νέοι Ολυμπιακοί, από τους θριάμβους όλων των τμημάτων του Συλλόγου;!

Και εις ανώτερα!

Διαβάστε επίσης