Ντουντούκα
Θρύλε των γηπέδων, Ολυμπιακέ!

Πάμε ομαδάρα! Στη Βουδαπέστη οι Πρωταθλήτριες Ευρώπης!

Πάμε ομαδάρα! Στη Βουδαπέστη οι Πρωταθλήτριες Ευρώπης!
Δευτέρα, 22 Νοεμβρίου 2021 - 14:45

Πατάνε γκάζι για την κοινή προετοιμασία με την Ουίπεστ και… φουλάρουν για Ευρώπη, οι Πρωταθλήτριες Ευρώπης, οι οποίες πάνε Βουδαπέστη!

Εκεί βρίσκεται από το πρωί της Δευτέρας (22/11) η αποστολή της ομάδας πόλο Γυναικών του Ολυμπιακού, ενόψει της κοινής προετοιμασίας και των προπονητικών φιλικών με την Ούιπεστ.

Οι πρωταθλήτριες Ευρώπης αναχώρησαν το πρωί από το «Ελ. Βενιζέλος» για την Ουγγαρία, από όπου θα επιστρέψουν την Παρασκευή (26/11). Το πρόγραμμα της προετοιμασίας περιλαμβάνει πρωινές προπονήσεις και φιλικά με την Ουγγρική ομάδα, την οποία θα αντιμετωπίσουν τέσσερις φορές στο Κολυμβητήριο «Αλφρεντ Χάγιος» στο νησί της Μαργαρίτας.

Με την υπόλοιπη ομάδα ενσωματώθηκε και η Τζόρνταν Ράνεϊ, η οποία έφτασε το μεσημέρι της Κυριακής στη χώρα μας.

Αναλυτικά την «ερυθρόλευκη» αποστολή αποτελούν οι: Χρυσή Διαμαντοπούλου, Ελευθερία Πλευρίτου , Μπριζίτ Σλίκινγκ, Νικόλ Ελευθεριάδου, Ελένη Κανετίδου, Έλενα Ξενάκη, Χριστίνα Σιούτη, Μαργαρίτα Πλευρίτου, Σοφία Τορνάρου, Βάσω Πλευρίτου, Τζόρνταν Ράνει, Κίρα Κρίστμας, Φωτεινή Τριχά, Μαρία Μυριοκεφαλιτάκη, Ιωάννα Σταματοπούλου, Νεφέλη Χαλδαίου, Σταυρούλα Δουρέκα.

Διαβάστε επίσης