ΠΑΡΑΠΟΛΙΤΙΚΑ 90.1 FM

Παυλίδης: «Μας λείπουν τα δυνατά παιχνίδια!»

Παυλίδης: «Μας λείπουν τα δυνατά παιχνίδια!»
Δευτέρα, 22 Νοεμβρίου 2021 - 14:56

Ο Θρύλος, σε επίπεδο Πόλο Γυναικών βρίσκεται από το πρωί της Δευτέρας, στην Ουγγαρία. Εκεί, η ομάδα του Χάρη Παυλίδη θα κάνει μία δυνατή κοινή προετοιμασία με την Ουίπεστ, ενόψει της συμμετοχής της στο LEN Champions League!

Ο Πρωταθλητής Ευρώπης προπονητής του Ολυμπιακού μίλησε για την προετοιμασία με την Ουίπεστ, στην Ουγγαρία. Και συγκεκριμένα δήλωσε στο olympiacossfp.gr: «Είναι μια καλή περίπτωση για εμάς, να κάνουμε μια δυνατή προετοιμασία, να δώσουμε μερικά δυνατά φιλικά, ενόψει των υποχρεώσεων μας σε Ελλάδα και Ευρώπη. Είμαστε πολύ πίσω στον τομέα αυτό, στον αγωνιστικό ρυθμό, μας λείπουν παιχνίδια δυνατά. Στην Ελλάδα μέχρι τώρα δεν είχαμε τη δυνατότητα να παίξουμε δυνατά παιχνίδια.

Ευελπιστώ να πάει καλά η προετοιμασία, να μην έχουμε κάποιο τραυματισμό και να γυρίσουμε να παίξουμε με τον Εθνικό, θα είναι ένα δυνατό παιχνίδι, ενώ πιο μετά θα έχουμε και τα Κύπελλα Ευρώπης, για αυτό πιστεύω ότι απέναντι στην Ούιπεστ θα έχουμε μια πάρα πολύ καλή προπόνηση και θα μας βοηθήσει να βγούμε πιο δυνατοί, να αντιμετωπίσουμε τα ερχόμενα παιχνίδια».

Διαβάστε επίσης