Ντουντούκα
Θρύλε των γηπέδων, Ολυμπιακέ!

«Ήμασταν ανώτεροι, μία πολύ καλή προπόνηση»

«Ήμασταν ανώτεροι, μία πολύ καλή προπόνηση»
Τρίτη, 23 Νοεμβρίου 2021 - 23:47

Στην ανωτερότητα του Ολυμπιακού εστίασε ο Νίκος Γκίλλας μετά το 16-3 επί του Εθνικού. «Παίξαμε ένα ματς, στο οποίο ήμασταν ανώτεροι. Εμείς έχουμε βλέψεις τώρα για το ματς του ευρωπαϊκού πρωταθλήματος με την Μπαρτσελονέτα, όμως νωρίτερα, το Σάββατο, έχουμε έναν αγώνα με τον ΠΑΟΚ, όπου θέλουμε να πάρουμε ένα ακόμη θετικό αποτέλεσμα. Είμαστε προσηλωμένοι στις προπονήσεις μας και στη σκληρή δουλειά και στοχεύουμε στον μεγάλο αγώνα με την Μπαρτσελονέτα.

Για την προσωπική μου απόδοση; Εγώ παίζω για την ομάδα και προσπαθώ η απόδοσή μου να είναι η καλύτερη που μπορώ. Σήμερα είχαμε μια ωραία ατμόσφαιρα, ευχαριστούμε τους φιλάθλους μας».

Από την πλευρά του, ο Αχιλλέας Γραμματικός, είπε: «Ήταν μια πολύ καλή προπόνηση για εμάς σήμερα, παίξαμε με συγκέντρωση και σοβαρότητα και προσπαθήσαμε να ετοιμαστούμε όσο καλύτερα γίνεται για τα επόμενα δύο παιχνίδια και κυρίως για αυτό με την Μπαρτσελονέτα.

Εντάξει, το παιχνίδι με τον ΠΑΟΚ θεωρητικά είναι πιο εύκολο παιχνίδι, αλλά πρέπει να παρουσιαστούμε σοβαροί και συγκεντρωμένοι, όπως πάντα, ενώ το ματς με την Μπαρτσελονέτα είναι όπως όλα στο Champions League, είναι δύσκολο, αλλά πιστεύω θα τα καταφέρουμε».

Διαβάστε επίσης