Ντουντούκα
Θρύλε των γηπέδων, Ολυμπιακέ!

Παυλίδης: «Είμαι ευχαριστημένος από την ομάδα»

Παυλίδης: «Είμαι ευχαριστημένος από την ομάδα»
Παρασκευή, 26 Νοεμβρίου 2021 - 22:23

Πολύ καλή προετοιμασία έκανε ο Ολυμπιακός στην Ουγγαρία και έδωσε τέσσερα δυνατά φιλικά με την Ουίπεστ, ενώ η ομάδα έκανε και κοινές προπονήσεις με την Ουίπεστ. Ο Χάρης Παυλίδης δήλωσε ευχαριστημένος με την ομάδα, ενώ τόνισε πως πιστεύει ότι η ομάδα θα είναι έτοιμη για το παιχνίδι.

«Η προετοιμασία πήγε πολύ καλά, κάναμε τέσσερα φιλικά με την Ουίπεστ, μία πάρα πολύ δυνατή ομάδα. Κάναμε και κάποιες κοινές προπονήσεις τα πρωινά. Είμαι ευχαριστημένος από την ομάδα γενικά, αλλά και από τις αθλήτριες για την προσπάθεια που έκαναν. Υπάρχει κούραση από τις προπονήσεις, αλλά και από τις μετακινήσεις και αύριο έχουμε ένα δύσκολο αγώνα με τον Εθνικό. Νομίζω, ότι θα είμαστε έτοιμοι. Τα παιχνίδια που δώσαμε εκεί μας βοήθησαν να βρούμε ρυθμό, θα είμαστε έτοιμοι.

Αν δείξουμε το καλό μας πρόσωπο, δεν θα έχουμε κανένα πρόβλημα και θα κερδίσουμε. Το ανησυχητικό είναι κάποιος τραυματισμός, βάσει της κούρασης που υπάρχει, δεν είμαστε ακόμα 100% έτοιμοι, κάποια κορίτσια είχαν μικροπροβληματάκια πριν πάμε στην Ουγγαρία. Θα προσπαθήσω να κάνω όσο το δυνατόν καλύτερη διαχείριση, να παίξουν όλες οι αθλήτριες αύριο, ώστε να μην υπάρξει κανένα πρόβλημα, ενόψει της Ευρώπης που είναι σε δύο εβδομάδες από τώρα».

Διαβάστε επίσης