Ντουντούκα
Θρύλε των γηπέδων, Ολυμπιακέ!

Ολυμπιακός: Κάτι της χρωστάμε! (video)

Ολυμπιακός: Κάτι της χρωστάμε! (video)
Δευτέρα, 29 Νοεμβρίου 2021 - 22:54

Άλλο ένα σπουδαίο παιχνίδι στον όμιλό του στο LEN Champions League δίνει ο Ολυμπιακός την Τρίτη (30/11) στις 19:15 (ΕΡΤ3), μιας και φιλοξενεί τη Μπαρτσελονέτα στο Παπαστράτειο για την 4η αγωνιστική. Και κάτι της χρωστάει.

Άλλωστε, κανείς δεν ξεχνάει τη βαριά ήττα με 22-9 στον προημιτελικό του Final 8 της περασμένης σεζόν. Και φέτος ο Θρύλος έχει φτιάξει ισχυρή ομάδα, με στόχο την κορυφή της Ευρώπης.

Μετά τις νίκες με Ντιναμό Τιφλίδας, Νόβι Μπέογκραντ και την ισοπαλία στην Ουγγαρία με τη Φερεντσβάρος, ο Θρύλος του Θοδωρή Βλάχου φουλάρει για άλλη μία νίκη.

Ο Ολυμπιακός παραμένει αήττητος και βρίσκεται στην κορυφή του ομίλου με 7 βαθμούς μαζί με τη Μπρέσια και σε απόσταση ενός βαθμού ακολουθεί η Μπαρτσελονέτα με 6 (ισοβαθμεί με την Νόβι Μπέογκραντ).

Με τον κόσμο στο πλευρό του, λοιπόν, ο Θρύλος θέλει να κάνει άλλο ένα βήμα προς το Βελιγράδι. Και να δώσει μία απάντηση στην ισπανική ομάδα. Από αυτό το παιχνίδι θα λείψει ο Χριστόδουλος Κολόμβος.

*Οι κάτοχοι της κάρτας μέλους της σεζόν 2021/2022 έχουν δικαίωμα ελεύθερης εισόδου, πάντα σύμφωνα με τα ισχύοντα υγειονομικά μέτρα. Τα εισιτήρια της αναμέτρησης κοστίζουν 5 ευρώ και θα διατίθενται στην είσοδο του Κολυμβητηρίου.

Διαβάστε επίσης

Γενηδουνιάς: «Αυτό το πιο σημαντικό ματς!»

Γενηδουνιάς: «Αυτό το πιο σημαντικό ματς!»

«Έχουμε φέρει τρία θετικά αποτελέσματα, αλλά δεν σημαίνουν τίποτα, αν δεν κερδίσουμε την Τρίτη κόντρα στην Μπαρτσελονέτα», δήλωσε ο πολίστας του Θρύλου, ενόψει της μεγάλης μάχης!