Ντουντούκα
Ελλάς, Ευρώπη, ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ! Οι άλλοι, καναπέ!
ΠΑΡΑΠΟΛΙΤΙΚΑ 90.1 FM

Βλάχος: «Θέλουμε τον κόσμο πάντα μαζί μας» 

Βλάχος: «Θέλουμε τον κόσμο πάντα μαζί μας» 
Τρίτη, 30 Νοεμβρίου 2021 - 21:44

Ικανοποιημένος για τη νίκη και τον τρόπο που αγωνίστηκε ο Θρύλος δήλωσε ο Θοδωρής Βλάχος, ο οποίος ανέφερε επίσης πως η ομάδα αισθάνεται πλέον πως μπορεί να φτάσει μακριά και να διεκδικήσει την κορυφή. Στάθηκε στο γεγονός της απουσίας του Κολόμβου, δίνοντας ταυτόχρονα έπαινο στον Μουρίκη για τις καταπληκτικές εμφανίσεις του.

Τέλος, μίλησε για την παρουσία του κόσμου, ο οποίος στηρίζει πάντα την ομάδα και δήλωσε πως η ομάδα θέλει τον κόσμο πάντα δίπλα της.

«Είμαι ικανοποιημένος όχι μόνο για τη νίκη, αλλά επειδή συνεχίζουμε να αντέχουμε παρά τις απουσίες και να παίζουμε απέναντι σε μεγάλους αντιπάλους πολύ σωστά, συνετά, κυρίως με μεγάλη έμφαση στην άμυνα μας. Σήμερα, αντίθετα με τα δύο προηγούμενα παιχνίδια, στο τρίτο οκτάλεπτο καταφέραμε να κρατήσουμε τη διαφορά που δημιουργήσαμε και να μη δώσουμε περιθώρια στον αντίπαλο να ελπίζει για κάτι καλύτερο.

Νομίζω, ότι είναι σημαντική νίκη αυτή, γιατί η Μπαρτσελονέτα είναι μία από τις καλύτερες ομάδες, όχι μόνο του ομίλου, αλλά σε όλη τη διοργάνωση. Εμείς θέλουμε τα παιχνίδια μας στην έδρα μας να τα κερδίζουμε. Βήμα-βήμα, δεν έχει κριθεί κάτι, είμαστε καλά, αισθανόμαστε πλέον και ψυχολογικά ότι μπορούμε να φτάσουμε μακριά και να διεκδικήσουμε την κορυφή. Θέλουμε γρήγορα να επανέλθει ο Κολόμβος, για να δώσει ανάσες στο Μουρίκη, που δίνει τρομερές μάχες με πολλούς αντιπάλους και πράγματι, τα καταφέρνει και μπράβο του.

Ο κόσμος μας δίνει ένα ξεχωριστό παρών σε κάθε ματς του Ολυμπιακού εδώ, τον θέλουμε πάντα μαζί μας. Είμαστε μια ομάδα με ποιότητα, που μπορεί να καταφέρει πολλά πράγματα, αλλά μόνοι μας δεν μπορούμε, θέλουμε τον κόσμο μας μαζί μας».

Διαβάστε επίσης