Ντουντούκα
Θρύλε των γηπέδων, Ολυμπιακέ!

Παυλίδης: «Θα έχουμε ευτυχή κατάληξη, αν…» (video)

Παυλίδης: «Θα έχουμε ευτυχή κατάληξη, αν…» (video)
Κυριακή, 12 Δεκεμβρίου 2021 - 14:10

Ο Χάρης Παυλίδης είδε και τώρα τη δουλειά που κάνει με την ομάδα πόλο Γυναικών του Θρύλου, να αποδίδει! Ο κόουτς είναι ικανοποιημένος από την πορεία της ομάδας του και δουλεύει ήδη στο μυαλό του το πως θα την κάνει καλύτερη!

Μετά το τέλος του ματς με τον Εθνικό, δήλωσε:

«Ήταν ένα καλό τουρνουά από πλευράς μας, ιδιαίτερα στην άμυνα πήγαμε πάρα πολύ καλά, είναι και το κομμάτι που έχουμε δουλέψει περισσότερο καιρό, κάθε φορά στην αρχή της σεζόν ξεκινάμε από τα βασικά, που είναι η άμυνα.

Στην επίθεση έχουμε ταλέντο, βρίσκουμε λύσεις, αλλά ακόμα οι αυτοματισμοί δεν είναι στο σημείο που πρέπει. Περάσαμε πρώτοι, δεν έχει και μεγάλη διαφορά πρώτος-δεύτερος. Συγχαρητήρια και στον Εθνικό, έκανε ένα φανταστικό τουρνουά, πέρασε στους οκτώ, δύο ελληνικές ομάδες.

Να δώσω και τις ευχαριστίες μου στον ΟΠΑΝ και στον Δήμο Πειραιά, γιατί είδαμε ότι η έδρα παίζει ρόλο στο γυναικείο, δύο ελληνικές ομάδες περάσαμε στην επόμενη φάση. Δεν μπορούμε να ξεκουραστούμε, δεν μπορούμε να χαλαρώσουμε, έχουμε το Σάββατο το Super Cup, είναι ένα τρόπαιο, ένας τελικός, δεν κρίνει κάτι στη σεζόν. Η ομάδα αν παρουσιάσει το ίδιο πρόσωπο, θα έχουμε ευτυχή κατάληξη».

Διαβάστε επίσης