Ντουντούκα
Θρύλε των γηπέδων, Ολυμπιακέ!

Απόψε, η ομαδάρα του Θοδωρή Βλάχου σε έχει μεγαλύτερη ανάγκη από ποτέ!

Απόψε, η ομαδάρα του Θοδωρή Βλάχου σε έχει μεγαλύτερη ανάγκη από ποτέ!
Τρίτη, 14 Δεκεμβρίου 2021 - 11:42

Ένα έτσι κι αλλιώς δύσκολο και δυνατό παιχνίδι δίνει απόψε στις 19:15 στο Παπαστράτειο ο Ολυμπιακός, με τη Γιαντράν Σπλιτ, για την 5η αγωνιστική του LEN Champions League.

Ο Θρύλος παραμένει πρώτος και αήττητος και θέλει να πάρει άλλη μία νίκη στο δρόμο για το Final 8 που θα γίνει στο Βελιγράδι.

Το αποψινό παιχνίδι, όμως, γίνεται ακόμη δυσκολότερο για την ομαδάρα του Θοδωρή Βλάχου λόγω των πολλών προβλημάτων. Κόντρα στους Κροάτες, ο Ολυμπιακός θα αγωνιστεί χωρίς τους δυο φουνταριστούς του, τον Κώστα Μουρίκη και τον Χριστόδουλο Κολόμβο, ενώ από προβλήματα ταλαιπωρούνται και οι Γιάννης Φουντούλης, Θανάσης Χρυσοσπάθης και Αχιλλέας Γραμματικός.

Γίνεται αντιληπτό, λοιπόν, πως στο σημερινό παιχνίδι, ο Ολυμπιακός έχει μεγαλύτερη ανάγκη από ποτέ, ως τώρα, τον κόσμο του. Ένα γεμάτο Παπαστράτειο θα ήταν το ιδανικό για τον Θρύλο που είναι δυνατός, έχει μεγάλους στόχους για την Ευρώπη, αλλά τώρα έχει και πολλά προβλήματα.

Και με τον κόσμο στο πλευρό του, ο Ολυμπιακός μπορεί να λυγίσει και την κροατική Γιαντράν!

Οι κάτοχοι της κάρτας μέλους της σεζόν 2021/2022 έχουν δικαίωμα ελεύθερης εισόδου, πάντα σύμφωνα με τα ισχύοντα υγειονομικά μέτρα. Τα εισιτήρια της αναμέτρησης κοστίζουν 5 ευρώ και θα διατίθενται στην είσοδο του κολυμβητηρίου.

Απόψε, στις 19:15, όλοι Παπαστράτειο!

Διαβάστε επίσης