Ντουντούκα
Θρύλε των γηπέδων, Ολυμπιακέ!

Έτοιμος για το βήμα παραπάνω και το 2022!

Έτοιμος για το βήμα παραπάνω και το 2022!
Σάββατο, 8 Ιανουαρίου 2022 - 13:14

Το 2022 βρήκε τον Ολυμπιακό στην κορυφή του Πρωταθλήματος της Α1 Πόλο Ανδρών και στην 2η θέση του ομίλου-«φωτιά», μόλις έναν βαθμό πίσω από την κορυφή και την Μπρέσια.

Ο Θρύλος αποδίδει τρομερά στην πισίνα, έχει φτιάξει μια ομάδα με καταπληκτικούς παίκτες σε κάθε θέση, έχοντας στο ρόστερ του τον κορυφαίο πολίστα του πλανήτη, Φίλιπ Φιλίποβιτς! Ο Σέρβος περιφερειακός, με το νούμερο 10 στο σκουφάκι, είναι ο κορυφαίος παίκτης του κόσμου, έχοντας κατακτήσει τα πάντα! Ήρθε στον Θρύλο για να συνεχίσει να βρίσκεται στην κορυφή και να γράψει το όνομα του με χρυσά γράμματα στην «ερυθρόλευκη» ιστορία.

Το 2022 ο Θρύλος θέλει να είναι μια χρονιά που θα γίνει το βήμα παραπάνω. Μια χρονιά, στην οποία θα επιστρέψει στην κορυφή της Ευρώπης. Έχει την τεχνογνωσία, έχει και τα… εργαλεία για να το πετύχει. O Oλυμπιακός θέλει να κατακτήσει το Champions League και έχει δείξει, μέχρι τώρα, πως δεν έχει να φοβηθεί τίποτα και κανέναν στον δρόμο του προς την κορυφή!

Στο ρόστερ του Θρύλου, υπάρχει ένας εκ των κορυφαίων τερματοφυλάκων του κόσμου, αν όχι ο κορυφαίος, ο Μάρκο Μπίγιατς.

Υπάρχουν, ακόμη, κορυφαίοι παίκτες ανά θέση, όπως είναι οι Κολόμβος και Μουρίκης στη θέση του φουνταριστού, οι Έλληνες περιφερειακοί Γενηδουνιάς, Γκίλλας και Χρυσοσπάθης και οι σπουδαίοι αμυντικοί Μπούσλιε, Γούβης και Δερβίσης.

Μη ξεχνάμε, ότι δεύτερη επιλογή στη θέση του τερματοφύλακα αποτελεί ο Μανώλης Ζερδεβάς, ο οποίος ήταν εκ των πρωταγωνιστών στην καταπληκτική πορεία της εθνικής Ελλάδος στους Ολυμπιακούς Αγώνες του Τόκιο, στους οποίους η Ελλάδα κατέκτησε το ασημένιο μετάλλιο.

Το ρόστερ είναι υπερπλήρες. Ο προπονητής της ομάδας είναι σπουδαίος. Η ομάδα έχει στο ρόστερ της τον ΚΟΡΥΦΑΙΟ πολίστα του κόσμου και στο πλευρό της τον πύρινο λαό του Ολυμπιακού. Ας είναι, λοιπόν, το 2022, η χρονιά για το βήμα παραπάνω…

Διαβάστε επίσης

Ολυμπιακός-Παλαιό Φάληρο 22-3 (Τελικό)

Ολυμπιακός-Παλαιό Φάληρο 22-3 (Τελικό)

Για την 11η αγωνιστική της Α1 πόλο Ανδρών, ο Ολυμπιακός παίζει με τον ΑΟ Π. Φαλήρου, στο Παπαστράτειο. Πάμε να παρακολουθήσουμε ζωντανά το ματς, από το κανάλι της ΚΟΕ.