Ντουντούκα
Θρύλε των γηπέδων, Ολυμπιακέ!

Ολυμπιακός-Παλαιό Φάληρο: Εντυπωσιακό ξεκίνημα και 4-0 στο πρώτο οκτάλεπτο!

Ολυμπιακός-Παλαιό Φάληρο: Εντυπωσιακό ξεκίνημα και 4-0 στο πρώτο οκτάλεπτο!
Σάββατο, 8 Ιανουαρίου 2022 - 14:14

Ο Ολυμπιακός μπήκε δυναμικά στο παιχνίδι, πιέζοντας ψηλά το Φάληρο και προσπαθώντας να επιβληθεί από νωρίς. Στην δεύτερη του επίθεση στο παιχνίδι ο Ολυμπιακός πέτυχε το πρώτο τέρμα της αναμέτρησης με τον Δερβίση, στα 6:28, κάνοντας το 1-0.

Η ομάδα του Θοδωρή Βλάχου συνέχισε να παίζει καταπληκτική άμυνα, με μπροστάρη τον Μπούσλιε και κράτησε το μηδέν, με την υψηλή του πίεση να μην επιτρέπει μερικές φορές στους φιλοξενούμενους να εκδηλώσουν επίθεση.

Στα 3:15 ο Ολυμπιακός έβγαλε μια εντυπωσιακή κόντρα με τον Γενηδουνιά, ο οποίος βγήκε τετ-α-τετ με τον Μητράκη, μετά από καταπληκτική πάσα του Μπίγιατς και έκανε το 2-0, διευρύνοντας το προβάδισμα του Ολυμπιακού στο παιχνίδι.

Στη συνέχεια, ο Ολυμπιακός και πάλι με τον Δερβίση, έκανε το 3-0 στα 1:29, με ένα εντυπωσιακό τελείωμα στη κλειστή γωνία του Μητράκη.

Το Φάληρο έχασε την ευκαιρία να σκοράρει στον παίκτη παραπάνω στην τελευταία του επίθεση και ο Ολυμπιακός βγήκε στην κόντρα με τον Φουντούλη να βγαίνει ταχύτατα μπροστά και να κάνει το 4-0 στην «εκπνοή» του πρώτου οκταλέπτου, με ένα εντυπωσιακό τελείωμα.

Τα γκολ:
1-0 (06:28, Δερβίσης)

2-0 (03:15, Γενηδουνιάς)

3-0 (01:29, Δερβίσης)

4-0 (00:01, Φουντούλης)

Διαβάστε επίσης

Ολυμπιακός-Παλαιό Φάληρο 22-3 (Τελικό)

Ολυμπιακός-Παλαιό Φάληρο 22-3 (Τελικό)

Για την 11η αγωνιστική της Α1 πόλο Ανδρών, ο Ολυμπιακός παίζει με τον ΑΟ Π. Φαλήρου, στο Παπαστράτειο. Πάμε να παρακολουθήσουμε ζωντανά το ματς, από το κανάλι της ΚΟΕ.