Ντουντούκα
Θρύλε των γηπέδων, Ολυμπιακέ!

Ολυμπιακός: Το πάθος και η τρέλα του κορυφαίου στον κόσμο! (photo)

Ολυμπιακός: Το πάθος και η τρέλα του κορυφαίου στον κόσμο! (photo)
Τρίτη, 11 Ιανουαρίου 2022 - 19:06

Ο Ολυμπιακός έχει στο ρόστερ του τον κορυφαίο πολίστα του κόσμου, Φίλιπ Φιλίποβιτς, ο οποίος πραγματοποιεί σπουδαίες εμφανίσεις με το «ερυθρόλευκο» σκουφάκι και γεμίζει με αισιοδοξία τον κόσμο του Θρύλο για τη συνέχεια της ομάδας πόλο.

Ο Σέρβος περιφερειακός, ο οποίος αποτελεί τον κορυφαίο παίκτη του κόσμου, δεν ήρθε στον Ολυμπιακό για... διακοπές και το δείχνει σε κάθε ευκαιρία. Γουστάρει πολύ να παίζει για τον Ολυμπιακό και τον κόσμο του και το πάθος του… ξεχειλίζει.

Σήμερα, κόντρα στην σερβική Ραντνίτσκι ήταν εντυπωσιακός και αποτέλεσε έναν εκ των διακριθέντων της «ερυθρόλευκης» επικράτησης. Ο Φιλίποβιτς, πανηγύρισε τη νίκη με την ψυχή του και δείχνει… τρελαμένος με τη φετινή χρονιά στον Ολυμπιακό.

Άλλωστε, μη ξεχνάμε τις δηλώσεις που είχε κάνει μετά τη νίκη του Ολυμπιακού κόντρα στην Γιαντράν, όταν και είχε ακούσει από τον κόσμο του Ολυμπιακού να τραγουδάει το όνομα του.

«Είναι τιμή μου που άκουσα τον κόσμο μας να τραγουδάει το όνομά μου. Θέλουμε τον κόσμο μας μαζί μας, σε όλα τα ματς που ακολουθούν, είναι σημαντικό να είναι δίπλα μας. Η ατμόσφαιρα που δημιουργούν οι φίλαθλοί μας είναι εξαιρετική και μου αρέσει να παίζω εδώ».

Το να τα λέει αυτά ο κορυφαίος πολίστας του κόσμου, αποτελεί… παράσημο και μια ξεχωριστή στιγμή περηφάνιας για τον λαό της ομάδας. Δείτε το πάθος του κορυφαίου πολίστα του πλανήτη, με το «ερυθρόλευκο» σκουφάκι...

Μάτι που γυαλίζει, σφιγμένη γροθιά, Ολυμπιακή τρέλα:

Διαβάστε επίσης