Ντουντούκα
Θρύλε των γηπέδων, Ολυμπιακέ!

Βλάχος: «Επιβάλλαμε το ρυθμό μας»

Βλάχος: «Επιβάλλαμε το ρυθμό μας»
Τρίτη, 11 Ιανουαρίου 2022 - 23:31

Η ομάδα κατάφερε να επιβάλει τον ρυθμό της και να πάρει μια σημαντική νίκη, κόντρα σε ένα νεανικό σύνολο το οποίο την προηγούμενη εβδομάδα κατέκτησε το Κύπελλο Σερβίας, δήλωσε ο Θοδωρής Βλάχος.

Ο τεχνικός του Θρύλου, ανέφερε επίσης πως πρέπει η ομάδα να ξαναβρεί τον ρυθμό της μετά τις διακοπές των Χριστουγέννων και να επαναλάβει τη σημερινή εμφάνιση και στη Σερβία, ώστε να… ντουμπλάρει τις νίκες κόντρα στην Ραντνίντσκι.

«Σίγουρα, οι διακοπές και οι γιορτές σε αποσυντονίζουν όλες αυτές τις ημέρες, χάνεις το ρυθμό σου, κάτι που ισχύει για κάθε ομάδα. Για εμάς, που παίζαμε στην έδρα μας και θεωρούμασταν και το φαβορί, ήταν ένας άγχος, όμως στην πορεία τα καταφέραμε, επιβάλλαμε το ρυθμό μας.

Περιμέναμε ένα πολύ δύσκολο ματς, η Ραντνίτσκι ήρθε εδώ με αυτοπεποίθηση, λόγω του ότι πριν από μία εβδομάδα κατέκτησε το Κύπελλο Σερβίας κόντρα στην πανίσχυρη Νόβι Μπέογκραντ. Δεν είχαν να χάσουν κάτι, είναι νεανική ομάδα με ταλέντο και έχει βελτιωθεί πολύ, νομίζω είναι δύσκολο αντίπαλος για όλους.

Παίζουμε σε μερικές ημέρες εκεί, θέλουμε να επαναλάβουμε το σημερινό αποτέλεσμα και σιγά-σιγά, όλοι οι παίκτες μας να συνέλθουν, να έρθουν στην κατάσταση που πρέπει, να προπονηθούν, γιατί είχαμε πολλές απουσίες αυτό τον καιρό, μόνο σήμερα ήμασταν πλήρεις. Βρήκαμε όμως τις λύσεις αναλογικά με τις απουσίες που είχαμε».

Διαβάστε επίσης