Ντουντούκα
Ελλάς, Ευρώπη, ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ! Οι άλλοι, καναπέ!
ΠΑΡΑΠΟΛΙΤΙΚΑ 90.1 FM

ΘΡΥΛΟΣ Χάρης Παυλίδης, αυτό είναι το μήνυμα από τον Ερασιτέχνη (photo)

ΘΡΥΛΟΣ Χάρης Παυλίδης, αυτό είναι το μήνυμα από τον Ερασιτέχνη (photo)
Τετάρτη, 12 Ιανουαρίου 2022 - 14:02

Με μία υπέροχη ανακοίνωση, γεμάτη συναισθήματα και αγάπη, ο Ολυμπιακός αποχαιρετά τον Χάρη Παυλίδη. Έναν προπονητή, ο οποίος καθοδηγώντας την ομάδα πόλο Γυναικών του Συλλόγου, την οδήγησε σε ΑΣΥΛΛΗΠΤΕΣ ΕΠΙΤΥΧΙΕΣ! Σε τεράστιες διακρίσεις, σε κατακτήσεις τις οποίες άλλοι σύλλογοι μπορούν μόνο να ονειρεύονται…

«Οι 14 εγχώριοι τίτλοι (10 πρωταθλήματα, 3 Κύπελλα, 1 Σούπερ Καπ), οι 5 ευρωπαϊκοί (2 Πρωταθλήματα Ευρώπης, 2 Σούπερ Καπ, 1 Λεν Τροφι), οι προσωπικές και ομαδικές διακρίσεις, μας αναγκάζουν να σωπάσουμε και να υποκλιθούμε!», αναφέρει μεταξύ άλλων ο Ερασιτέχνης Ολυμπιακός, στην ανακοίνωσή του-αντίο προς τον σπουδαίο Έλληνα προπονητή.

«Σε ευχαριστούμε και εις το επανιδείν», κλείνει η ανακοίνωση

Αναλυτικά:

Σήμερα είναι μια ιδιαίτερη ημέρα για όλη την οικογένεια του Ολυμπιακού Σ.Φ.Π., για την ίδια την ιστορία του συλλόγου.

Με τις ίδιες τιμές που σε υποδεχθήκαμε πριν από 15 χρόνια, με τις ίδιες και ακόμα μεγαλύτερες σε αποχαιρετούμε.

Με το ήθος σου και την εργατικότητά σου δoξάστηκες και δόξασες τον μεγαλύτερο σύλλογο της Ελλάδας, καθιστώντας τον την κορυφαία ομάδα στην Ευρώπη. Οι 14 εγχώριοι τίτλοι (10 πρωταθλήματα, 3 Κύπελλα, 1 Σούπερ Καπ), οι 5 ευρωπαϊκοί (2 Πρωταθλήματα Ευρώπης, 2 Σούπερ Καπ, 1 Λεν Τροφι), οι προσωπικές και ομαδικές διακρίσεις, μας αναγκάζουν να σωπάσουμε και να υποκλιθούμε!

Δεν υπάρχουν αντίο στο δρόμο μας Χάρη Παυλίδη. Σε ευχαριστούμε και εις το επανιδείν!

Διαβάστε επίσης