Ντουντούκα
Θρύλε των γηπέδων, Ολυμπιακέ!

Ολυμπιακός: Η καλύτερη άμυνα του ομίλου-«φωτιά» του Champions League

Ολυμπιακός: Η καλύτερη άμυνα του ομίλου-«φωτιά» του Champions League
Πέμπτη, 13 Ιανουαρίου 2022 - 16:13

Στη 2η θέση του ομίλου-«φωτιά» του Champions League βρίσκεται ο Θρύλος με το τέλος του πρώτου γύρου, έχοντας 5 νίκες, 1 ισοπαλία και 1 ήττα, με συγκομιδή 16 βαθμών.

Στη κορυφή βρίσκεται η Μπρέσια, με 17 βαθμούς, η οποία είναι και η μόνη ομάδα που κέρδισε τον Ολυμπιακό (8-7) στην Ιταλία. Ο Ολυμπιακός έχει διαγράψει μια καταπληκτική πορεία ως τώρα στη διοργάνωση του Champions League και θέτει ισχυρή υποψηφιότητα για να φτάσει μακριά…

Η ομάδα του Θοδωρή Βλάχου παίζει καταπληκτικό πόλο, τόσο αμυντικά όσο και επιθετικά και διαθέτει ένα ρόστερ με πλούσιο ταλέντο και εξαιρετικές λύσεις. Συγκεκριμένα, σε 7 παιχνίδια, έχουν δεχτεί 56 τέρματα. Τα λιγότερα στον όμιλο των… φαβορί του Champions League, ενώ έχει πετύχει 79 γκολ.

Οι παίκτες του Θοδωρή Βλάχου κάνουν εξαιρετική δουλειά, στήνουν τρομερά μπλοκ και… «πνίγουν» τους αντιπάλους τους με την πίεση τους, ενώ ο Ολυμπιακός έχει την… τύχη να έχει στην ομάδα του τον Μάρκο Μπίγιατς, τον κορυφαίο, ίσως, τερματοφύλακα του θεσμού, ο οποίος πραγματοποιεί εξαιρετική σεζόν.

Και, μη ξεχνάμε πως στην ομάδα υπάρχει και ο κορυφαίος πολίστας του Κόσμου, ο οποίος αποτελεί τον νούμερο ένα κίνδυνο για τις αντίπαλες άμυνες, Φίλιπ Φιλίποβιτς.

Μια ομάδα, με όλη τη σημασία της λέξης με εξαιρετικό ταλέντο και στις δύο άκρες της πισίνας. Η σεζόν προμηνύεται εντυπωσιακή, πράγμα που μένει να φανεί και στην πράξη.

Διαβάστε επίσης