Ντουντούκα
Θρύλε της Ευρώπης, Ολυμπιακέ!
ΠΑΡΑΠΟΛΙΤΙΚΑ 90.1 FM

Τσίριτς: «Ο Ολυμπιακός είναι οικογένεια, μια «μηχανή» των σπορ»!

Τσίριτς: «Ο Ολυμπιακός είναι οικογένεια, μια «μηχανή» των σπορ»!
Τρίτη, 18 Ιανουαρίου 2022 - 16:23

Για τη νέα σελίδα που ανοίγει στην καριέρα του με την πρόσληψή του στον πάγκο του Ολυμπιακού στο Πόλο Γυναικών, μίλησε ο Αλεξάνταρ Τσίριτς, κάνοντας λόγο για μία «μηχανή» των σπορ!! «Νέο βήμα στην καριέρα μου, είμαι στον Ολυμπιακό. Στην επικοινωνία που είχα με τον Χάρη Παυλίδη μου εξήγησε την κατάσταση στην ομάδα. Αποδέχθηκα, λοιπόν, την πρόταση να αναλάβω τον Ολυμπιακό.

Σίγουρα, είναι μια μεγάλη πρόκληση να έρχομαι μετά τον Χάρη, γιατί είναι ένα μεγάλο όνομα, όχι μόνο για τον Ολυμπιακό, αλλά για το παγκόσμιο πόλο. Ήρθα στα μέσα της σεζόν και θα χρειαστώ μια περίοδο να προσαρμοστώ και να γνωρίσω την ομάδα.

Είμαι σίγουρος ότι θα συνεχίσουμε στα καλά αποτελέσματα και την πορεία που είχαμε έως τώρα. Πρέπει να ξεκινήσουμε δουλειά και να προσαρμοστούν και τα κορίτσια στη δική μου φιλοσοφία. Ο Ολυμπιακός δεν είναι ένα απλό κλαμπ, είναι μια οικογένεια, ένας θεσμός και είναι μια «μηχανή» των σπορ στην Ελλάδα και φυσικά, στο πόλο, όπου και στο ανδρικό με τα χρόνια έδειξε τη δυναμική του και είναι ένας σύλλογος που το σέβονται όλοι.

Στο γυναικείο πόλο, τα τελευταία χρόνια η πορεία του Ολυμπιακού είναι πραγματικά λαμπρή. Θα προσπαθήσω να συνεχίσουμε σε αυτή την κατεύθυνση και να μην απογοητεύσω κανέναν. Θέλω να πω στον κόσμο, ότι είμαι χαρούμενος που θα δουλέψω μπροστά τους, είναι εντυπωσιακή η ατμόσφαιρα που δημιουργούν και θα προσπαθήσω να μην τους απογοητεύσω. Ανυπομονώ να ξεκινήσω τη δουλειά».

Διαβάστε επίσης