Ντουντούκα
Ψηλά το κεφάλι...
ΠΑΡΑΠΟΛΙΤΙΚΑ 90.1 FM

Βλάχος: «Θα τα δώσουμε όλα»

Βλάχος: «Θα τα δώσουμε όλα»
Τρίτη, 25 Ιανουαρίου 2022 - 22:18

Ένα πολύ σημαντικό παιχνίδι είναι για τον Ολυμπιακό το ματς στο Κραγκούγιεβατς με τη Ραντνίτσκι, ώστε να μείνει ψηλά στον όμιλο του, σύμφωνα με τον Θοδωρή Βλάχο. Ο προπονητής του Ολυμπιακού ανέφερε πως οι «ερυθρόλευκοι» θέλουν να κάνουν ένα αποφασιστικό παιχνίδι με σεβασμό στον αντίπαλο.

Τέλος, αναφέρθηκε στην πρωτοφανή ταλαιπωρία που γνώρισε η αποστολή του Ολυμπιακού για να φτάσει στο Κραγκούγιεβατς, η οποία καταπόνησε την ομάδα, όμως οι παίκτες του Ολυμπιακού θα τα δώσουν όλα για τη νίκη.

«Το παιχνίδι στο Κραγκούγιεβατς με την Ραντνίτσκι είναι πολύ σημαντικό, ιδίως για την ομάδα μας, ώστε να μείνουμε σε τροχιά πρόκρισης και ψηλά στην βαθμολογία του ομίλου. Η διαχείριση του αγώνα από εμάς θα παίξει καθοριστικό ρόλο στην έκβαση του. Θέλουμε να κάνουμε ένα πολύ προσεκτικό και αποφασιστικό παιχνίδι, με σεβασμό πάντα στην δυναμική του αντιπάλου στην έδρα του.

Η ομάδα μας βίωσε μια πρωτοφανή ταλαιπωρία, πριν από ένα σημαντικό ευρωπαϊκό αγώνα, η οποία μας καταπόνησε όλους και δημιούργησε πρόβλημα στην προετοιμασία μας, ωστόσο θα τα δώσουμε όλα για να φύγουμε με τη νίκη από τη Σερβία».

Διαβάστε επίσης