Ντουντούκα
Θρύλε των γηπέδων, Ολυμπιακέ!

Θαυμασμός Στεφάνοβιτς για Ολυμπιακό: «Από τους βασικούς διεκδικητές του Champions League»

Θαυμασμός Στεφάνοβιτς για Ολυμπιακό: «Από τους βασικούς διεκδικητές του Champions League»
Τετάρτη, 26 Ιανουαρίου 2022 - 17:23

Με πολύ καλά λόγια μίλησε ο προπονητής της Ραντνίτσκι, Ούρος Στεφάνοβιτς για τον Ολυμπιακό, αποκαλώντας τον ένα από τα φαβορί για την κατάκτηση του Champions League και μια από τις πιο σταθερές ομάδες της διοργάνωσης.

Η σερβική ομάδα ηττήθηκε από τον Ολυμπιακό με 11-7 στο Παπαστράτειο και σήμερα θέλει να πάρει μια… ρεβάνς από τους «ερυθρόλευκους» (26/01, 21:30) με τον προπονητή της Ραντνίτσκι να κάνει κάλεσμα στον κόσμο της ομάδας για να στηρίξει τις προσπάθειες της.

Ο Ολυμπιακός είναι δεύτερος με 16 βαθμούς (5 νίκες- 1 ισοπαλία- 1 ήττα) σε 7 αγωνιστικές, έναν μόλις βαθμό πίσω από την πρωτοπόρο Μπρέσια. Δικαίως, λοιπόν, ο προπονητής της Ραντνίτσκι υμνεί την ομαδάρα του Θοδωρή Βλάχου και μένει οι «ερυθρόλευκοι» να αποδείξουν την ποιότητα τους και στη σημερινή αναμέτρηση.

Οι δηλώσεις του Στεφάνοβιτς: «Ο Ολυμπιακός είναι από τους βασικούς διεκδικητές του Τσάμπιονς Λιγκ. Στη μέχρι τώρα πορεία της διοργάνωσης, μαζί με την Μπρέσια, έδειξαν πως είναι οι πιο σταθερές ομάδες. Θέλουμε να βελτιώσουμε την εικόνα μας σε σχέση με τον αγώνα στον Πειραιά, όπου ήμασταν ανταγωνιστικοί μέχρι και το τελευταίο οκτάλεπτο!

Περιμένω να είμαστε ακόμα πιο καλοί, γιατί έχουμε συνέχεια καλών αγώνων από την Αδριατική Λίγκα, αλλά πρέπει επίσης να ξεκουραστούμε και να ανανεωθούμε από αυτό το δύσκολο τουρνουά που δώσαμε τις προηγούμενες μέρες.

Ελπίζω να γεμίσουν οι κερκίδες, να έρθουν οι «κόκκινοι διάβολοι» και σε μια τέτοια ατμόσφαιρα να δώσουμε περισσότερα από το μάξιμουμ και να εκπλήξουμε τον Ολυμπιακό».

Διαβάστε επίσης