Ντουντούκα
Θρύλε των γηπέδων, Ολυμπιακέ!

Πόλο Γυναικών: Πάμε δυνατά! Βλέπει «4άδα» με την Ντουναϊσβάρος!

Πόλο Γυναικών: Πάμε δυνατά! Βλέπει «4άδα» με την Ντουναϊσβάρος!
Παρασκευή, 4 Φεβρουαρίου 2022 - 16:14

Πάμε δυνατά! Βλέπει «4άδα» με την Ντουναϊσβάρος, ο Ολυμπιακός, στο Πόλο Γυναικών! Πρώτη μάχη απέναντι στην ομάδα από την Ουγγαρία, για την ομαδάρα του Τσίριτς, το απόγευμα του Σαββάτου (18:30)!

Στη «μάχη» της Ευρώπης επιστρέφει το Σάββατο (5/2) η ομάδα πόλο Γυναικών του Ολυμπιακού. Οι Πρωταθλήτριες Ευρώπης αντιμετωπίζουν την Ντουναϊσβάρος, την οποία υποδέχονται στις 18:30 (LEN TV) στο Παπαστράτειο, στο πρώτο ματς της φάσης των «8» της Euroleague.

Στον πρώτο και κρίσιμο αγώνα της προημιτελικής φάσης στον Πειραιά, τα κορίτσια του Θρύλου θέλουν να εκμεταλλευτούν την έδρα τους, να πραγματοποιήσουν καλή εμφάνιση κόντρα στην ουγγρική ομάδα να πανηγυρίσουν τη νίκη, ώστε να κάνουν το πρώτο βήμα για την πρόκριση στο Final-4 της Ευρωλίγκα.

Οι «ερυθρόλευκες» είναι αποφασισμένες να κερδίσουν την Ντουναϊσβάρος και να αποκτήσουν το πλεονέκτημα, ώστε στις 26/2, στον δεύτερο προημιτελικό στην Ουγγαρία, να πάρουν το εισιτήριο για το Final-4, εκεί όπου θέλουν να υπερασπιστούν το στέμμα του πρωταθλητή Ευρώπης.

Πάμε δυνατά!

Διαβάστε επίσης