Ντουντούκα
Θρύλε της Ευρώπης, Ολυμπιακέ!
ΠΑΡΑΠΟΛΙΤΙΚΑ 90.1 FM

Ολυμπιακός-Μπρέσια: 30 εισιτήρια προς διάθεση, δείτε που!

Ολυμπιακός-Μπρέσια: 30 εισιτήρια προς διάθεση, δείτε που!
Δευτέρα, 7 Φεβρουαρίου 2022 - 13:39

Ο Ολυμπιακός, στο πόλο Ανδρών, βλέπει μόνο την Μπρέσια! Το μεγάλο ματς με την ιταλική ομάδα, για το LEN Champions League πλησιάζει και ο ΟΣΦΠ ενημερώνει! Ενημερώνει για τη διάθεση των 30 εισιτηρίων, τα οποία θα μπορούν οι ΓΑΥΡΟΙ να προμηθευτούν, για να βρεθούν στο Παπαστράτειο.

Αναλυτικά:

Ο ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ Σ.Φ.Π., ενόψει του αγώνα με την Mπρέσια, για την 9η αγωνιστική του Champions League, που θα διεξαχθεί την Τρίτη 8/2/2022 με ώρα έναρξης 19:15 στο Παπαστράτειο κολυμβητήριο και σύμφωνα με τα νέα Υγειονομικά Πρωτόκολλα, ενημερώνει τους φιλάθλους και τα Μέλη μας για τα εξής:

Λόγω του περιορισμού της παρουσίας φιλάθλων σε ποσοστό 10%, δεν θα ισχύσει το δικαίωμα ελεύθερης εισόδου για τους κατόχους Κάρτας Μέλους της σεζόν 2021-2022.

Η διάθεση των συνολικά 30 εισιτηρίων, η τιμή των οποίων ανέρχεται στα 5€, θα πραγματοποιείται αποκλειστικά από το Τμήμα Μελών και Φιλάθλων, μέχρι την εξάντλησή τους, την Δευτέρα (7/2) και την Τρίτη (8/2) και ώρες 10:00-18:00.

Τα εισιτήρια διαρκείας σε διακεκριμένες θέσεις ισχύουν κανονικά.

Για την αγορά εισιτηρίου, αλλά και την είσοδο στο γήπεδο, απαραίτητη προϋπόθεση είναι η προσκόμιση πιστοποιητικού εμβολιασμού covid-19 (14 ημέρες μετά την ολοκλήρωση του εμβολιασμού) ή νόσησης covid-19.

Η χρήση διπλής μάσκας είναι ΥΠΟΧΡΕΩΤΙΚΗ, τόσο κατά την άφιξη στον περιβάλλοντα χώρο του γηπέδου, όσο και καθ' όλη τη διάρκεια της παραμονής στις εξέδρες, όπως και κατά την αποχώρηση.

Διαβάστε επίσης