Ντουντούκα
Θρύλε των γηπέδων, Ολυμπιακέ!

Γενηδουνιάς: «Μπορούμε να τα καταφέρουμε» (video)

Γενηδουνιάς: «Μπορούμε να τα καταφέρουμε» (video)
Τετάρτη, 9 Φεβρουαρίου 2022 - 00:49

Ο Ολυμπιακός δεν ήταν καλός επιθετικά και αντιμετώπισε θέμα με τον παίκτη παραπάνω σύμφωνα με τον Γενηδουνιά. Ο Έλληνας περιφερειακός του Ολυμπιακού ανέφερε πως η ομάδα ήθελε τη νίκη για τα θύματα της Θύρας 7, όμως δε τα κατάφερε και πρέπει να συνεχίσει.

Ακόμη, ανέφερε πως υπήρχε ανοχή των διαιτητών στο σκληρό παιχνίδι των Ιταλών και πως ο Ολυμπιακός πρέπει να συνεχίσει και να επιστρέψει στις νίκες, ώστε να προκριθεί. Τέλος, τόνισε πως ο Ολυμπιακός μπορεί να τα καταφέρει και να προκριθεί.

Για την δυσκολία του Ολυμπιακού στο σκοράρισμα: «Είμαστε αδικαιολόγητοι σε αυτόν τον τομέα, είμαστε ομάδα που σκοράρουμε πολύ γενικά. Έχουμε παίκτες που σκοράρουν πολύ. Δεν σκοράραμε μέχρι το τρίτο οκτάλεπτο. Ο παίκτης παραπάνω έχει παρουσιαστεί ως ένα πρόβλημα στα τελευταία τέσσερα παιχνίδια του Champions League και αυτό μας κόστισε σήμερα. Οι αποβολές είναι πάρα πολλές. Εκεί που έπρεπε να βάλουμε γκολ, δε το καταφέρναμε, ενώ οι Ιταλοί σκόραραν. Δεν είναι ότι δεχτήκαμε πάρα πολλά γκολ, είναι ότι δεν σκοράραμε. Δυστυχώς χάσαμε. Θέλαμε σήμερα να κερδίσουμε γιατί είναι μια σημαντική ημέρα για τον Ολυμπιακό και τα θύματα της Θύρας 7, δεν τα καταφέραμε, όμως έχουμε ακόμη δρόμο και πρέπει να συνεχίσουμε».

Για το αν υπήρχε πίεση στη σημερινή αναμέτρηση: «Υπήρξε πίεση, διότι, θέλαμε τη νίκη πάση θυσία για να διατηρηθούμε σε τροχιά πρωτιάς, όμως η Μπρέσια ξέφυγε και μπλέκουμε σε περιπέτειες… πρόκρισης. Όπως είπα, όμως, έχουμε πολύ δρόμο ακόμη, έχουμε τα μεγάλα ματς στην έδρα μας και οφείλουμε να συγκεντρωθούμε σε αυτό το τελευταίο διάστημα που έχει μείνει, για να κερδίσουμε τα παιχνίδια που πρέπει και να προκριθούμε».

Για το σκληρό παιχνίδι των Ιταλών και την ανοχή από τους διαιτητές: «Και στην Ιταλία, στο ματς πριν τις γιορτές, και σήμερα, οι διαιτητές έδειξαν ανοχή στο σκληρό παιχνίδι της Μπρέσια και δεν καταλαβαίνω για ποιόν λόγο. Ξέρουμε ότι αυτή η ομάδα παίζει έτσι και επειδή το ξέραμε οφείλαμε να ήμασταν έτοιμοι για αυτό το πράγμα. Δεν τα καταφέραμε και αυτό μας κόστισε».

Για τα επόμενα παιχνίδια και τον στόχο της πρόκρισης στο Final 8: «Απέναντι μας έχουμε καλές ομάδες όπως η Μπαρτσελονέτα, η Φερεντσβάρος και πρέπει να κερδίσουμε, δε μπορώ να το θέσω αλλιώς. Υπάρχει πίεση, όμως για αυτό είμαστε εδώ. Αυτό κάνουμε τόσα χρόνια ξέρουμε από αυτές τις καταστάσεις και οφείλουμε να επιστρέψουμε στις νίκες και στη Σπλιτ την επόμενη αγωνιστική και με τη Μπαρτσελονέτα. Σίγουρα μπορούμε να τα καταφέρουμε.

Διαβάστε επίσης