Ντουντούκα
Θρύλε των γηπέδων, Ολυμπιακέ!

Πόλο: Στην πισίνα ξανά ο αυτοκράτορας Ολυμπιακός! (photos)

Πόλο: Στην πισίνα ξανά ο αυτοκράτορας Ολυμπιακός! (photos)
Τετάρτη, 2 Μαρτίου 2022 - 10:48

Σε επίπεδο Πόλο Ανδρών και Γυναικών ο Ολυμπιακός έχει δύο ματς σήμερα Τετάρτη. Στις 18:00 οι Γυναίκες με τη Βουλιαγμένη και στις 19:30 οι Άνδρες με τον Πανιώνιο, για το Κύπελλο!

Η αρχή γίνεται στις 18:00, με την ομάδα Πόλο Γυναικών και τη μάχη στον Λαιμό, με τη Βουλιαγμένη. Οι πρωταθλήτριες Ευρώπης αντιμετωπίζουν στις 18:00 την Βουλιαγμένη στο κολυμβητήριο του Λαιμού, στη ρεβάνς της φάσης των «8» του θεσμού και μετά το αποτέλεσμα (15-8) του πρώτου προημιτελικού στο Παπαστράτειο, έχουν τον πρώτο λόγο (προκρίνονται ακόμα και με ήττα με έξι γκολ) για την είσοδο στο Final-4 (15-16/4). Με… αέρα Ευρώπης, μετά το «διπλό» (7-10) επί της Ντουναϊσβάρος στην Ουγγαρία, για τη φάση των «8» της Euroleague και την είσοδο στο Final-4, τα κορίτσια του Θρύλου θέλουν κόντρα στον ΝΟΒ, να συνεχίσουν τις πολύ καλές εμφανίσεις τους και να κατακτήσουν μία ακόμα νίκη-πρόκριση, αυτή τη φορά στην τελική φάση του Κυπέλλου.

Η συνέχεια δίνεται στις 19:30, με τον Άνδρες και τη μάχη στο Παπαστράτειο, απέναντι στον Πανιώνιο. Μετά την εκτός έδρας νίκη (12-16) επί του Απόλλωνα, για τη 2η αγωνιστική της Β’ φάσης του πρωταθλήματος της Α1, οι νταμπλούχοι Ελλάδας αντιμετωπίζουν τον Πανιώνιο, τον οποίο υποδέχονται στις 19:30 στο Παπαστράτειο, στον νοκ-άουτ προημιτελικό του Κυπέλλου, με στόχο την πρόκριση στο Final-4 (15-16/4). Κόντρα στην ομάδα της Νέας Σμύρνης, ο Θρύλος θεωρείται το απόλυτο φαβορί για την πρόκριση στο Final-4 του θεσμού, γεγονός που καλείται να επιβεβαιώσει την Τετάρτη στο κολυμβητήριο του Πειραιά.

Διαβάστε επίσης

«Να είμαστε έτοιμοι»

«Να είμαστε έτοιμοι»

Ο Αλεξάνταρ Τσίριτς και η Μαρία Μυριοκεφαλιτάκη μίλησαν για το παιχνίδι με την Βουλιαγμένη…