Ντουντούκα
Θρύλε των γηπέδων, Ολυμπιακέ!

Η καρδιά του ευρωπαϊκού πόλο χτυπάει στον Πειραιά

Η καρδιά του ευρωπαϊκού πόλο χτυπάει στον Πειραιά
Πέμπτη, 24 Μαρτίου 2022 - 22:23

Λίγες μέρες έμειναν από τη μεγάλη στιγμή του Ολυμπιακού στη LEN Euroleague, στο Final 4 της κορυφαίας διασυλλογικής διοργάνωσης στο Πόλο Γυναικών και όλοι στην ομάδα ζουν και αναπνέουν για αυτήν!

Ο υπερπρωταθλητής Ευρώπης που κατέκτησε πέρσι το τρόπαιο και πριν λίγους μήνες πήρε και το ευρωπαϊκό Σούπερ Καπ, ρίχνεται σε μερικές μέρες (2-3/4) στο Final 4 που θα διεξαχθεί στον Πειραιά με στόχο να υπερασπιστεί το στέμμα του και να το σηκώσει ξανά!

Θυμίζουμε, στον ημιτελικό (2/4, 17:00) θα αντιμετωπίσει την Ούιπεστ από την Ουγγαρία, ενώ ο άλλος ημιτελικός (2/4, 19:00) είναι ανάμεσα στην ισπανική Σαμπαντέλ και την ιταλική Πάντοβα. Κοινώς, όλη η αφρόκρεμα του γυναικείου Πόλο θα είναι στον Πειραιά για εκείνο το διήμερο.

Τα εισιτήρια, να θυμίσουμε, όπως ενημέρωσε νωρίτερα και ο Ερασιτέχνης Ολυμπιακός, θα κυκλοφορήσουν τη Δευτέρα. Και αναμένεται να γίνει χαμός! Ο λαός του Θρύλου θα δώσει δυναμικό «παρών» στο γήπεδο και θα κάνει για άλλη μία φορά το Παπαστράτειο «τρελοκομείο», σε αυτήν την πολύ μεγάλη στιγμή για την ομάδα Πόλο Γυναικών και ολόκληρο το σύλλογο.

Ο Ολυμπιακός έχει αναλάβει την ευθύνη για τη διεξαγωγή της τελικής φάσης της διοργάνωσης, με την περιφέρεια Αττικής και τον περιφερειάρχη, Γιώργο Πατούλη, να παίζουν σημαντικό ρόλο. Καθώς επίσης κι άλλοι τοπικοί φορείς, όπως ο Ιατρικός Σύλλογος Πειραιά και ο ΟΠΑΝ.

Η καρδιά του ευρωπαϊκού Πόλο θα χτυπάει στον Πειραιά το διήμερο 2/3 Απριλίου. Και ο Ολυμπιακός φιλοδοξεί να κατακτήσει και φέτος την Ευρωκούπα!

Διαβάστε επίσης