Ντουντούκα
Θρύλε των γηπέδων, Ολυμπιακέ!

Πόλο Γυναικών | Την Παρασκευή η Συνέντευξη Τύπου του Final 4

Πόλο Γυναικών | Την Παρασκευή η Συνέντευξη Τύπου του Final 4
Δευτέρα, 28 Μαρτίου 2022 - 13:02

Καθώς βαδίζουμε προς το Final 4 της Ευρωλίγκας και πλησιάζουμε προς τον μεγάλο μας στόχο, πάμε βήμα-βήμα. Η ομάδα πόλο Γυναικών ετοιμάζεται για τη μεγάλη πρόκληση του να σηκώσει το 2ο σερί ευρωπαϊκό τρόπαιό της και όλο το ενδιαφέρον, σιγά-σιγά, επικεντρώνεται εκεί!

Και όπως ενημέρωσε ο Ερασιτέχνης Ολυμπιακός, η Συνέντευξη Τύπου των τεσσάρων ομάδων του Final 4 θα γίνει την Παρασκευή, στο ΣΕΦ.

Αναλυτικά:

Την Παρασκευή (1/4) στις 15:30 στην αίθουσα συνεντεύξεων Τύπου του Σταδίου Ειρήνης και Φιλίας θα πραγματοποιηθεί η συνέντευξη Τύπου του Final 4 της Euroleague που θα φιλοξενηθεί στο «Π. Καπαγέρωφ» το Σαββατοκύριακο 2-3 Απριλίου.

Το Γραφείο Τύπου του Ολυμπιακού ενημερώνει τους εκπροσώπους των ΜΜΕ και των φωτογραφικών πρακτορείων, ότι η παραλαβή των διαπιστεύσεων για τα αιτήματα που έχουν εγκριθεί θα πραγματοποιείται την ίδια ημέρα (1/4) στο Σ.Ε.Φ. από τις 14:30 μέχρι τις 16:30.

Για την είσοδο στο Παπαστράτειο Κολυμβητήριο, ο δημοσιογράφος/φωτογράφος επιδεικνύει τη βεβαίωση ολοκλήρωσης του εμβολιασμού του ή τη βεβαίωση πως έχει νοσήσει το τελευταίο εξάμηνο.

** Για περισσότερες πληροφορίες, μπορείτε να επικοινωνείτε με το Γραφείο Τύπου του ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΥ Σ.Φ.Π. στο τηλέφωνο 2104190902, καθημερινά και ώρες 10:00-18:00.

Διαβάστε επίσης

Το ρεπορτάζ του Mega για την προετοιμασία των Πρωταθλητριών Ευρώπης! (video)

Το ρεπορτάζ του Mega για την προετοιμασία των Πρωταθλητριών Ευρώπης! (video)

Οι γυναίκες του Ολυμπιακού στο πόλο προετοιμάζονται για το Final 4 της Ευρωλίγκας το ερχόμενο σαββατοκύριακο στο Παπαστράτειο, που θα μεταδοθεί απευθείας από το ONE Channel. Η διάθεση των εισιτηρίων ξεκίνησε από σήμερα.