Ντουντούκα
ΠΑΘΟΣ! Πάμε να το γεμίσουμε...
ΠΑΡΑΠΟΛΙΤΙΚΑ 90.1 FM

Κουντούρης: «Έτοιμοι να γράψουμε ιστορία. Όλοι μαζί δίπλα στις Πρωταθλήτριες Ευρώπης»

Κουντούρης: «Έτοιμοι να γράψουμε ιστορία. Όλοι μαζί δίπλα στις Πρωταθλήτριες Ευρώπης»
Δευτέρα, 28 Μαρτίου 2022 - 17:06

Το μήνυμά του για το Final 4 της LEN Euroleague με την παρουσία της ομάδας Πόλο Γυναικών του Ολυμπιακού που διεκδικεί το back2back ευρωπαϊκό, έστειλε ο Πρόεδρος του Ερασιτέχνη, Μιχάλης Κουντούρης.

Δείτε τη δήλωσή του:

«Μια εβδομάδα πριν από το Final 4 της Euroleague γυναικών, η καρδιά του ευρωπαϊκού πόλο χτυπάει στην Ελλάδα. Σε μια δύσκολη για όλους εποχή, ο Ολυμπιακός Σ.Φ.Π. ανέλαβε την ευθύνη να διοργανώσει το μεγάλο αυτό αθλητικό και κοστοβόρο γεγονός, χάρη στην αρωγή της Περιφέρειας Αττικής και των υπόλοιπων υποστηρικτών, με στόχο να κερδίσει το στοίχημα της διεξαγωγής μια άρτιας διοργάνωσης.

Οι Πρωταθλήτριες Ευρώπης είναι έτοιμες να πέσουν και πάλι στην πισίνα για να μας κάνουν ξανά υπερήφανους. Ο κόσμος έχει χρέος να σταθεί δίπλα σε αυτά τα κορίτσια, εξαντλώντας όλα τα εισιτήρια. Γεμίζουμε το Παπαστράτειο για να ωθήσουμε την ομάδα μας να φτάσει και πάλι στην κορυφή της Ευρώπης.

Είμαστε έτοιμοι να γράψουμε ιστορία διεκδικώντας την δεύτερη διαδοχική κατάκτηση του πρωταθλήματος Ευρώπης. Δεν θα είναι εύκολο. Τίποτα δεν έρχεται μόνο του, τίποτα δεν έχει χαριστεί στον Ολυμπιακό. Όλοι μαζί δίπλα στις Πρωταθλήτριες Ευρώπης».

Διαβάστε επίσης

Το ρεπορτάζ του Mega για την προετοιμασία των Πρωταθλητριών Ευρώπης! (video)

Το ρεπορτάζ του Mega για την προετοιμασία των Πρωταθλητριών Ευρώπης! (video)

Οι γυναίκες του Ολυμπιακού στο πόλο προετοιμάζονται για το Final 4 της Ευρωλίγκας το ερχόμενο σαββατοκύριακο στο Παπαστράτειο, που θα μεταδοθεί απευθείας από το ONE Channel. Η διάθεση των εισιτηρίων ξεκίνησε από σήμερα.