Ντουντούκα
Θρύλε των γηπέδων, Ολυμπιακέ!

Βάσω Πλευρίτου: «Μεγαλώνει το πάθος μας!»

Βάσω Πλευρίτου: «Μεγαλώνει το πάθος μας!»
Πέμπτη, 31 Μαρτίου 2022 - 13:10

Ενθουσιασμένη και ανυπόμονη δήλωσε η Βασιλική Πλευρίτου για το Final 4 της Euroleague στον Πειραιά (2-3/4). Η διεθνής περιφερειακή του Ολυμπιακού τόνισε πως το πάθος της ομάδας μεγαλώνει όσο πλησιάζουν οι μέρες και πως οι «ερυθρόλευκες» θέλουν να παραμείνουν στην κορυφή της Ευρώπης.

Ακόμη, έκανε κάλεσμα στον κόσμο, αναφέροντας πως περιμένει από τον λαό της οικογένειας του Ολυμπιακού να υποστηρίξει την ομάδα σε αυτά τα πολύ σημαντικά παιχνίδια.

«Πλησιάζουν οι αγώνες του Final-4 Ευρώπης, εδώ στον Πειραιά. Όσο κοντεύουν οι μέρες, μεγαλώνει ο ενθουσιασμός και το πάθος που έχουμε. Είμαστε πολύ καλά προετοιμασμένες και έτοιμες να υπερασπιστούμε τον τίτλο που έχουμε και να παραμείνουμε στην κορυφή της Ευρώπης για δεύτερη σερί χρονιά. Το θέλουμε πολύ, θα κάνουμε τα πάντα για να συμβεί.

Πραγματικά, είναι πολύ ωραίο συναίσθημα να αγωνίζεσαι σε ένα γεμάτο κολυμβητήριο, με τον κόσμο να είναι δίπλα μας και να… συμπληρώνει το ρόστερ της ομάδας μας. Περιμένουμε, λοιπόν, όλον τον κόσμο της οικογένειας του Ολυμπιακού να έρθει να μας υποστηρίξει στην πιο σημαντική έως τώρα στιγμή της φετινής σεζόν».

Διαβάστε επίσης