Ντουντούκα
Θρύλε των γηπέδων, Ολυμπιακέ!

Τρομερό βίντεο: Η Ουίπεστ προετοιμάζεται υπό τους ήχους συνθημάτων των ΓΑΥΡΩΝ!

Τρομερό βίντεο: Η Ουίπεστ προετοιμάζεται υπό τους ήχους συνθημάτων των ΓΑΥΡΩΝ!
Παρασκευή, 1 Απριλίου 2022 - 11:29

Η Ουίπεστ έχει μπει σε ρυθμό… Θρύλου. Κυριολεκτικά! Η ομάδα από την Ουγγαρία έρχεται, μαζί με Σαμπαντέλ και Πάντοβα και στον ημιτελικό του Final 4 Piraeus 2022 θα κοντραριστεί με τον ΠΡΩΤΑΘΛΗΤΗ ΕΥΡΩΠΗΣ. Ο οποίος όμως δεν θα είναι… μόνος. Στην έδρα του, στο Παπαστράτειο, ο Ολυμπιακός θα έχει στο πλευρό του τους καλύτερους του κόσμου, τους οπαδούς του. Και με τους οπαδούς του πλάι του, θα διεκδικήσει τον τίτλο, την bkack to back κατάκτηση του ευρωπαϊκού. Θα διεκδικήσει τη δυνατότητα να γράψει ιστορία!

Και η Ουίπεστ μάλλον το… σκέφτεται αρκετά, το γεγονός ότι πρέπει να έρθει στον Πειραιά… Προφανώς τους… ανησυχεί η ατμόσφαιρα στο Παπαστράτειο και προσπαθούν να προετοιμάσουν τις πολίστριες τους, για το τι θα συναντήσουν στον Πειραιά.

Χαρακτηριστικό, όσο και… τρομερό βίντεο, παρακάτω, με την ουγγρική ομάδα να προετοιμάζεται υπό τους ήχους… συνθημάτων των οπαδών του Ολυμπιακού, ενόψει του Final 4 στο Παπαστράτειο!

Δείτε:

Διαβάστε επίσης

Το Παπαστράτειο, ΤΡΕΛΟΚΟΜΕΙΟ! Φουλ για SOLD OUT!

Το Παπαστράτειο, ΤΡΕΛΟΚΟΜΕΙΟ! Φουλ για SOLD OUT!

Όποιος πρόλαβε… εισιτήριο πήρε! Το Παπαστράτειο θα «κοχλάζει» το Σάββατο και την Κυριακή, με την αρχή να γίνεται στον ημιτελικό με την Ουίπεστ! Δείτε τι «παίζει» με τη διάθεση των εισιτηρίων!