Ντουντούκα
Θρύλε των γηπέδων, Ολυμπιακέ!

Τρομερός Τσίριτς στη συνέντευξη Τύπου του Final 4: «Ζήτω ο Ολυμπιακός!»

Τρομερός Τσίριτς στη συνέντευξη Τύπου του Final 4: «Ζήτω ο Ολυμπιακός!»
Παρασκευή, 1 Απριλίου 2022 - 16:52

Έτοιμος ο Θρύλος για τη μεγάλη μάχη του διημέρου, που θα του φέρει την back to back κούπα της Ευρωλίγκας, στο πόλο Γυναικών! Τρομερός Τσίριτς στη συνέντευξη Τύπου του Final 4, όταν ρωτήθηκε για τον κόσμο του Θρύλου, αρκέστηκε να αναφωνήσει: «Ζήτω ο Ολυμπιακός!»… Είναι ήδη ένας από ‘μας…

Ο προπονητής της ομάδας πόλο Γυναικών του Ολυμπιακού, ώπα… Λάθος… Της ΠΡΩΤΑΘΛΗΤΡΙΑΣ ΕΥΡΩΠΗΣ ομάδας πόλο Γυναικών του Ολυμπιακού, μίλησε για το πάθος με το οποίο ο Θρύλος θα υπερασπιστεί τον τίτλο του, για τον κόσμο, για την ατμόσφαιρα στο Παπαστράτειο, για τον Χάρη Παυλίδη και όχι μόνο…

Αναλυτικά όσα δήλωσε, μια μέρα πριν από τον ημιτελικό με την Ουίπεστ, κατά τη συνέντευξη Τύπου, η οποία έγινε στο ΣΕΦ:

«Υπερασπιζόμαστε το τρόπαιο και ξέρουμε τα πάντα για την Ουίπεστ. Έδειξε την ποιότητά της. Έκανε πολύ καλές εμφανίσεις όλα αυτά τα χρόνια. Θα είναι ένα πολύ ενδιαφέρον παιχνίδι. Υπερασπιζόμαστε τον τίτλο μας. Είμαστε έτοιμοι, είμαστε ενθουσιασμένοι. Πήραμε το τρόπαιο και θέλουμε να το πάρουμε ξανά. Να γίνει μία όμορφη διοργάνωση και να πάρουμε και πάλι το ευρωπαϊκό. Ανυπομονούμε να ξεκινήσει το Σαββατοκύριακο».

Για τον κόσμο: «Ζήτω ο Ολυμπιακός!».

Για το αν έχει μιλήσει με τις πιο έμπειρες αθλήτριές του που ήταν και στην προηγούμενη διοργάνωση στον Πειραιά για την ατμόσφαιρα: «Κάθε φορά που έπαιζα εδώ, έβλεπα την ατμόσφαιρα. Οπότε ξέρω την καυτή ατμόσφαιρα που δημιουργούν οι φίλαθλοι του Ολυμπιακού. Η νοοτροπία μοιάζει πολύ με εκείνη των Ελλήνων».

Για το ότι διαδέχτηκε τον Χάρη Παυλίδη: «Πρόκειται για έναν σπουδαίο προπονητή που έχει κατακτήσει πολλά. Νιώθω μεγάλη ευθύνη να συνεχίσω το έργο του και να μην το απογοητεύσω. Ο Χάρης Παυλίδης άφησε την σφραγίδα του όλα αυτά τα χρόνια στον Ολυμπιακό και στην Ευρώπη».

Διαβάστε επίσης

Μαργαρίτα: «Ελπίζω να πάμε τελικό»

Μαργαρίτα: «Ελπίζω να πάμε τελικό»

Η Μαργαρίτα έδωσε το σύνθημα για τελικό, δίχως να παραλείψει να εκφράσει την ευγνωμοσύνη της, για όλους όσοι κάνουν πραγματικότητα το Final 4 στον Πειραιά!

Το Παπαστράτειο, ΤΡΕΛΟΚΟΜΕΙΟ! Φουλ για SOLD OUT!

Το Παπαστράτειο, ΤΡΕΛΟΚΟΜΕΙΟ! Φουλ για SOLD OUT!

Όποιος πρόλαβε… εισιτήριο πήρε! Το Παπαστράτειο θα «κοχλάζει» το Σάββατο και την Κυριακή, με την αρχή να γίνεται στον ημιτελικό με την Ουίπεστ! Δείτε τι «παίζει» με τη διάθεση των εισιτηρίων!