Ντουντούκα
Θρύλε των γηπέδων, Ολυμπιακέ!

«Πολύ δυνατή ομάδα ο Ολυμπιακός»

«Πολύ δυνατή ομάδα ο Ολυμπιακός»
Παρασκευή, 1 Απριλίου 2022 - 20:39

Για το Final 4 της LEN Euroleague και τον ημιτελικό με τον Ολυμπιακό, μίλησαν ο προπονητής και η αρχηγός της Ούιπεστ, χαρακτηρίζοντας τον Θρύλο δυνατή ομάδα. Αρχικά, ο Μάρτον Μπένκζουρ, είπε: «Σας ευχαριστώ όλους για το ενδιαφέρον σας για τη διοργάνωση, ευχαριστώ όλους τους διοργανωτές και είμαι σίγουρος, ότι η διοργάνωση θα είναι η καλύτερη, θα είναι όμορφη.

Στον πρώτο αγώνα, θα είμαστε εμείς και ο Ολυμπιακός, δύο δυνατοί ανταγωνιστές στην πισίνα. Ωστόσο, ο Ολυμπιακός είναι μια ομάδα με την οποία μας συνδέουν πολλά, έχουμε καλές σχέσεις, αλλά στο Final-4 οι παίκτριες δεν θα έχουν και τόσο καλές σχέσεις (σ.σ. γέλια). Έχω εμπιστοσύνη στην ομάδα μου, παρότι θεωρώ τον Ολυμπιακό φαβορί, γιατί παίζει στην έδρα του και είναι μία πολύ καλή ομάδα, με καλές παίκτριες. Είναι μεγάλη πρόκληση για εμάς, αλλά μας αρέσουν οι προκλήσεις. Οι παίκτριες μου είναι νέες, αλλά έτοιμες να αντιμετωπίσουν μία δυνατή ομάδα. Έχουν αυτοπεποίθηση.

Από τον Ολυμπιακό ξεχωρίζω όλες τις παίκτριες, είχαμε κάνει και κοινή προετοιμασία τον Νοέμβριο, γνωριζόμαστε καλά, έχουμε συναντηθεί πολλές φορές, όπως και πέρυσι στον ημιτελικό. Ωστόσο, κανείς δεν μπορεί να προβλέψει την τακτική που θα υπάρχει στον αυριανό αγώνα. Όλες οι ομάδες εδώ είναι δυνατές και θέλω να πω, ότι όταν είχα ξαναπαίξει εδώ, είχα εντυπωσιαστεί από τη θερμή ατμόσφαιρα», δήλωσε ο προπονητής της Ούιπεστ.

Η Γκαμπριέλα Σουτς, αρχηγός της Ούιπεστ, είπε: «Νομίζω, ο κόουτς είπε τα πάντα, μας κάλυψε. Είμαι χαρούμενη που βρισκόμαστε εδώ, σε μία τέτοια διοργάνωση, αλλά είμαι χαρούμενη και για τις νέες μας παίκτριες, οι οποίες θα έχουν την ευκαιρία να παίξουν σε ένα Final-4. Θα είναι δύσκολο το ματς με τον Ολυμπιακό, είναι πολύ δυνατή ομάδα, με καλές αθλήτριες και νομίζω, είναι το φαβορί. Έχουμε δουλέψει πολύ, πιστεύω στην ομάδα. Είναι μια διοργάνωση που μπορούν να συμβούν εκπλήξεις, θα τα δώσουμε όλα».

Διαβάστε επίσης