Ντουντούκα
Θρύλε των γηπέδων, Ολυμπιακέ!

Θρύλος έτοιμος για όλα! Μπροστά ο ημιτελικός του F4 LEN Euroleague! (photo)

Θρύλος έτοιμος για όλα! Μπροστά ο ημιτελικός του F4 LEN Euroleague! (photo)
Σάββατο, 2 Απριλίου 2022 - 10:07

Η πιο μεγάλη ώρα είναι τώρα! Η πιο μεγάλη, μέχρι την… επόμενη! Γιατί μιλάμε για τον… ημιτελικό! Και εφόσον μπροστά υπάρχει ο τελικός, στον οποίο ο Θρύλος θέλει να πάει, ΕΚΕΙΝΗ θα είναι η πιο μεγάλη ώρα όταν έρθει. Αλλά τώρα… ημιτελικός! Ημιτελικός της LEN Euroleague ΜΕΣΑ ΣΤΟ ΣΠΙΤΙ ΤΟΥ! Στις 17:00 η πρώτη μεγάλη «μάχη» του Ολυμπιακού, για να πάρει back to back Ευρωπαϊκό! Αντίπαλος η Ουίπεστ στο ΚΑΤΑΜΕΣΤΟ Παπαστράτειο! Εδώ θα γίνει το πρώτο βήμα, από τα δύο, τα οποία απαιτούνται, για να μπορέσει ο Ολυμπιακός να πετύχει τον μεγάλο του στόχο: Να κατακτήσει ξανά, για δεύτερη συνεχόμενη φορά, την κούπα της Ευρωλίγκας!

Μπροστά στο κοινό του, μπροστά στον πύρινο κόσμο του, ο οποίος αναμένεται να μετατρέψει το Παπαστράτειο σε… καμίνι, για ακόμη μία φορά, ο Ολυμπιακός είναι έτοιμος για τη μεγάλη «μάχη». Για την πρόκριση στον τελικό.

Οι πρωταθλήτριες Ευρώπης ολοκλήρωσαν την προετοιμασία τους για τον κρίσιμο ημιτελικό με την Ούιπεστ και είναι έτοιμες για τη μεγάλη «μάχη» με την ουγγρική ομάδα, στις 17:00 (ONE Channel) στο Παπαστράτειο. Οι «ερυθρόλευκες» είναι αποφασισμένες να γράψουν για άλλη μια φορά ιστορία, διεκδικώντας το δεύτερο διαδοχικό πρωτάθλημα Ευρώπης, καθώς και το έκτο ευρωπαϊκό τρόπαιο συνολικά.

Στον ημιτελικό με την Ούιπεστ, τα κορίτσια του Θρύλου θέλουν να πανηγυρίσουν τη νίκη και να εξασφαλίσουν την πρόκριση για τον μεγάλο τελικό της Κυριακής (3/4, 17:00), κόντρα στο άλλο ζευγάρι, Σαμπαντέλ-Πάντοβα (2/4, 19:00), ώστε να υπερασπιστούν το «στέμμα» τους, με την «back2back» κατάκτηση της Euroleague!

Διαβάστε επίσης