Ντουντούκα
Θρύλε των γηπέδων, Ολυμπιακέ!

Ολυμπιακός-Ουίπεστ: Νταμπλ σκορ στο ημίχρονο ο Θρύλος!

Ολυμπιακός-Ουίπεστ: Νταμπλ σκορ στο ημίχρονο ο Θρύλος!
Σάββατο, 2 Απριλίου 2022 - 17:35

Και στο δεύτερο οκτάλεπτο ο Ολυμπιακός μπήκε δυνατά και συνέχισε να πιέζει την Ουίπεστ, θέλοντας να ανοίξει τη διαφορά του και να διασφαλίσει ότι θα καταφέρει να πάει στο ημίχρονο με ασφάλεια! Το κατάφερε σε πολύ μεγάλο βαθμό, αφού παραμένοντας καταιγιστικός στην επίθεση, συνέχισε να παίζει και καλή άμυνα! Είχε λύσεις μπροστά, αλλά και λύσεις πίσω η ομάδα του Τσίριτς και κατάφερε να περιορίσει πάρα πολύ τη δραστηριότητα της Ουίπεστ…

Το 6-3 με Ξενάκη στα 7:43 και το 7-3 με Βάσω Πλευρίτου στο 7λεπτο. Η Μαρία Μυριοκεφαλιτάκη έκανε το 8-3 στα 5:47 ενώ η Χρυσή Διαμαντοπούλου συνέχιζε πίσω να κρατά το οχυρό, κάνοντας τη μία τεράστια επέμβαση, πίσω από την άλλη! Ασταμάτητος ο Ολυμπιακός στην επίθεση, διέλυσε κάθε ανταγωνισμό, μέχρι να «βγει» το οκτάλεπτο και με τη Ράνεϊ πήγε το σκορ στο 9-3!

Η Ουίπεστ βρήκε… παλμό στο δίπλεπτο πριν το φινάλε και μείωσε σε 9-4 με την Κέστελι (2:02) ενώ η ίδια ήταν που μείωσε και σε 9-5, στο 1:17 πριν την ανάπαυλα. Ο Ολυμπιακός είχε διαφορά ασφαλείας ωστόσο και δεν έχανε την ψυχραιμία του… Η απάντηση ήρθε με τη Μαργαρίτα, η οποία στα 57’’ πριν το φινάλε, έφερε ξανά τον ημιτελικό σε νταμπλ σκορ! Σκορ ημιχρόνου 10-5 και ο ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ… αγκαλιά με την πρόκριση!

Διαβάστε επίσης