Ντουντούκα
Θρύλε των γηπέδων, Ολυμπιακέ!

Ολυμπιακός-Ουίπεστ: Δεν χάνεται ο τελικός! Μπροστά ο Θρύλος με +5

Ολυμπιακός-Ουίπεστ: Δεν χάνεται ο τελικός! Μπροστά ο Θρύλος με +5
Σάββατο, 2 Απριλίου 2022 - 17:53

Ο Ολυμπιακός προσπάθησε να κοντρολάρει τον ρυθμό, στο τρίτο οκτάλεπτο του ημιτελικού με την Ουίπεστ. Δεν τα κατάφερε. Δεν βρήκε λύσεις στην επίθεση, ενώ και η ουγγρική ομάδα προσπάθησε να κάνει την αντεπίθεσή της… Μείωσε σε 10-6 και 10-7, με Κέστελι στο 5:39 και 4:59. Αλλά ο Ολυμπιακός δεν έχασε την ηρεμία του και προσπάθησε να απαντήσει.

Το κατάφερε, αρχίζοντας να ηρεμεί λιγάκι τον ρυθμό ξανά και να βρίσκει το πρώτο γκολ στο 3ο με τη Νικόλ Ελευθεριάδου. Στο 4:43 ο Ολυμπιακός άνοιξε ξανά τη διαφορά του στα 4 γκολ και είχε την εξέλιξη του αγώνα στα χέρια του. Οι άμυνες άρχισαν πάλι να βγαίνουν και η Κρίστμας πήρε το… όπλο της, σκοράροντας στο 3:42 και φέρνοντας τον Θρύλο στο +5! Πολύ ωραίο γκολ από την Κίρα, η οποία έδειξε τον δρόμο και κράτησε τον Ολυμπιακό σε θέση ισχύος!

Δοκάρι ο Ολυμπιακός και καπάκι γκολ η Βάσω Πλευρίτου, στο 2:39, κάνοντας 13-7 και ξανά το +6 για τον Πρωταθλητή Ευρώπης. Η ομάδα του Τσίριτς έπαιζε καλά την παίκτρια παραπάνω, έβγαζε καλές άμυνες ξανά και είχε τη Χρυσή Διαμαντοπούλου σε ΕΚΠΛΗΚΤΙΚΟ απόγευμα! Στα 2 λεπτά ακριβώς, πριν το φινάλε του τρίτου, η Ουίπεστ μείωσε σε 13-8, αλλά η Ξενάκη, η οποία ήρθε στον Ολυμπιακό για να ενισχύσει την ομάδα του Τσίριτς, δήλωσε παρούσα και έκανε το 14-8 στα 56’’ πριν το φινάλε, κρατώντας τον Ολυμπιακό σε θέση ΙΣΧΥΟΣ!

Το μόνο που κατάφερε η Ουίπεστ ήταν να μείνει σχετικά κοντά στο σκορ, μειώνοντας σε 14-9 με -ποια άλλη;- την Κέστελι, στην εκπνοή του τρίτου… Ο τελικός δεν μπορούσε να χαθεί έτσι…

Διαβάστε επίσης