Ντουντούκα
Θρύλε των γηπέδων, Ολυμπιακέ!

Ελευθερία Πλευρίτου στο gavros.gr: «Όπως το ’15 που το πήραμε και το Παπαστράτειο ήταν τρελοκομείο»!

Ελευθερία Πλευρίτου στο gavros.gr: «Όπως το ’15 που το πήραμε και το Παπαστράτειο ήταν τρελοκομείο»!
Κυριακή, 3 Απριλίου 2022 - 00:15
Αρθρογράφος: Στράτος Ζαλούμης
ΣΤΡΑΤΟΣ ΖΑΛΟΥΜΗΣ

Πανευτυχής με τη νίκη του Ολυμπιακού με 18-11 επί της Ούιπεστ, αλλά και ανυπόμονη για τον μεγάλο τελικό, είναι η Ελευθερία Πλευρίτου. Κάτι που «αποτυπώνεται» και από το πόσο παθιασμένα έζησε τον ημιτελικό του Final 4 της LEN Euroleague, αλλά και από τις δηλώσεις της στο gavros.gr.

Άλλωστε, είναι τόσο σύντομο το χρονικό διάστημα από τη νίκη στον ημιτελικό μέχρι τον μεγάλο τελικό (3/4, 17:00, ONE Channel) με την ισπανική Σαμπαντέλ, που δεν υπάρχουν περιθώρια για πανηγυρισμούς.

«Είναι το πρώτο βήμα. Σε όλη τη διάρκεια του παιχνιδιού είχαμε διαφορά στα γκολ και αυτό έδειχνε την ποιότητα της ομάδας. Σίγουρα η Ούιπεστ είναι μία ομάδα που την ώρα που πιστεύεις ότι νικάς μπορεί να το γυρίσει το παιχνίδι. Παίξαμε ένα ισορροπημένο παιχνίδι και κρατήσαμε το παιχνίδι τους πιο χαμηλά. Είμαστε πάρα πολύ ικανοποιημένες. Πάμε για το επόμενο παιχνίδι. Είμαστε έτοιμες. Όλη τη χρονιά προετοιμαζόμαστε για αυτούς τους αγώνες. Περιμένουμε τον μεγάλο τελικό με ανυπομονησία και τα καλύτερα έρχονται», δήλωσε αρχικά η Ελευθερία Πλευρίτου.

Για το μεγάλο σκορ για έναν τόσο σπουδαίο αγώνα: «Σίγουρα τα 11 γκολ που δεχτήκαμε ήταν πολλά, αλλά με μία τέτοια ομάδα που έχουν συγκεκριμένο στυλ παιχνιδιού οι Ουγγαρέζες περιμέναμε κάτι τέτοιο. Όπως κι εμείς σκοράραμε 18 γκολ τα οποία είναι πάρα πολλά, γιατί ο μέσος αριθμός γκολ στο Πόλο είναι 8-10 γκολ. Οπότε, μπορεί να δεχτήκαμε περισσότερα γκολ από το συνηθισμένο, αλλά σκοράραμε αρκετά κιόλας, πήραμε τη νίκη και συνεχίζουμε. Βλέπουμε και τη διαφορά των γκολ που έδειξε την αξία της ομάδας μας και βλέπουμε τον τελικό».

Τέλος, έστειλε το μήνυμά της για τον κόσμο και τόνισε πως θέλει να ζήσει στιγμές όπως το 2015, τότε που και πάλι ο Ολυμπιακός είχε διοργανώσει το Final 4 και είχε σηκώσει το ευρωπαϊκό, η πρώτη του Euroleague. «Ήταν φανταστικό το κλίμα, έχουμε να το ζήσουμε πολύ καιρό. Σίγουρα ήταν και στο Σούπερ Καπ, αλλά τώρα ήταν το κάτι παραπάνω. Περιμένουμε ακόμη πιο πολύ κόσμο αύριο (σ.σ. σήμερα), είμαι σίγουρη θα έρθουν και θα ζήσουμε όπως το ’15 που το πήραμε στο Παπαστράτειο που ήταν τρελοκομείο».

Διαβάστε επίσης