Ντουντούκα
Θρύλε των γηπέδων, Ολυμπιακέ!

Η κορυφή της Ευρώπης σε περιμένει!

Η κορυφή της Ευρώπης σε περιμένει!
Κυριακή, 3 Απριλίου 2022 - 10:07

Το πρώτο βήμα, για να κατακτήσει η ομάδα πόλο Γυναικών του Ολυμπιακού, την κορυφή της Ευρώπης, έγινε το απόγευμα του Σαββάτου. Στο Παπαστράτειο ο Ολυμπιακός δεν πήρε απλώς την πρόκριση, αλλά έκανε επίδειξη δύναμης, απέναντι στην ισχυρή Ουίπεστ, την οποία κατατρόπωσε με το ευρύ 18-11. Και σήμερα το απόγευμα, στις 17:00, φτάνει η μεγάλη ώρα για την κούπα! Απέναντι στη Σαμπαντέλ, στον μεγάλο τελικό της LEN Euroleague, εδώ, μέσα στο σπίτι μας, στον Πειραιά, ο Ολυμπιακός είναι έτοιμος για να κατακτήσει τη δεύτερη συνεχόμενη Ευρωλίγκα του.

Το πάθος περισσεύει. Η θέληση το ίδιο. Η πίστη στις δυνάμεις αυτής της ομάδας είναι τεράστια. Η «τρέλα» των κοριτσιών και του κόσμου, τον οποίο έχουν στο πλευρό τους, είναι εξωπραγματική! Θέλουν αυτή την κούπα. Και θα κάνουν τα πάντα, για να την κατακτήσουν. Θα τα δώσουν όλα, μέχρις εσχάτων.

Αυτή η κούπα δεν… αποδεικνύει τίποτα. Ξέρουν ήδη ΑΠΑΝΤΕΣ ποιος είναι ο Ολυμπιακός και τι σημαίνει για το ευρωπαϊκό πόλο. Τι σημαίνουν οι παίκτριές του για την Εθνική. Όπως και στους Άνδρες, εκεί όπου ο πήχης μπαίνει πάντα ψηλότερα. Αυτή η κούπα, εφόσον σήμερα έρθει, όπως πιστεύουμε άπαντες, θα επισφραγίσει αυτή την απόλυτη ανωτερότητα του Ολυμπιακού, την οποία όλοι αναγνωρίζουν. ΟΛΟΙ.

Πάμε Θρύλε, ραντεβού στις 17:00.

Διαβάστε επίσης